ParadiseFM | Pueblo Soberano: deal Klesch is slechter dan Guandong Zhenrong

PS betreurt het dat de regering-Rhuggenaath de Chinese deal heeft afgebroken | Extra

Volgens Pueblo Soberano is de deal die de regering-Rhuggenaath heeft afgesloten met de Klesch Group veel minder gunstig dan de deal die Curaçao in 2016 had met Guandong Zhenrong.

Volgens de politieke partij vroegen de Chinezen geen enkele garantie, terwijl Klesch terreinen in erfpacht heeft geëist en de installaties wilde kopen voor maar 1 dollar.

De partij betreurt het dat de regering-Rhuggenaath de Chinese deal heeft afgebroken.

Bron: ParadiseFM

7 Reacties op “ParadiseFM | Pueblo Soberano: deal Klesch is slechter dan Guandong Zhenrong

 1. Hoe durf je als (de zoveelste) regering te onderhandelen over het open houden van een gore raffinaderij, die via extreme lucht vervuiling het leven en plezier van de haar bevolking verkort. De gezondheid van de bevolking is ondergeschikt aan poen! Dan heb je geen enkele moraal en ben je door de ratten besnuffeld!

 2. Joep Meloen

  Was het niet Werner Wiels, ook van de PS, die de bankrekening van het team dat voor een opvolger zou moeten zorgen, heeft leeggetrokken en daar geen enkel tastbaar resultaat tegenover heeft gesteld ?

 3. Idd een vieze partij geworden die Marve-fatty Wiels hebben laten zitten en de boel belazeren en de hand boven haar hoofd gehouden.
  Als er nog mensen zijn die deze club sérieux nemen dan schort er echt wat aan!

 4. dat deze man zijn mond nog durft open te doen is voor een weldenkend mens onbegrijpelijk. Laat hem in China gaan wonen en daar maar met Quandong praten. Miscchien kan hij ingezet worden om te helpen bij de Coronavirus bestrijding?

 5. Abraham Mossel

  Weet je wat ook een slechte deal was, jullie partij leider de hoek om helpen, en doen of jullie niks nada nopes wisten, LOSERS zijn jullie met jou voorop nagemaakte Walrus

 6. Dat moet P.S nodig zeggen .
  Zou ik achteraf ook zeggen .

 7. Nu krijgen ze geen bloedgeld he? PS is een criminele organisatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *