ParadiseFM | PSB-motie aangenomen

Het parlement gisteren een motie aangenomen waarin de regering opdracht geeft een forensisch onderzoek te doen naar de schuldeisers PSB Bank | Persbureau Curacao

Het parlement van Curaçao heeft gisteren een motie aangenomen waarin ze haar steun uitspreekt voor de overdracht van de aandelen van de PSB Bank naar de nieuw op te richten APC Bank.

Volgens het parlement is die stap noodzakelijk om de PSB Bank financieel sterk te houden. Met voltalligheid van stemmen heeft het parlement gisteren een motie aangenomen waarin de regering opdracht geeft een forensisch onderzoek te doen naar de schuldeisers van de PSB Bank.

Volgens het parlement moet worden gekeken of alle leningen volgens de regels zijn afgegeven.

Bron: ParadiseFM

6 Reacties op “ParadiseFM | PSB-motie aangenomen

 1. Wel gek dat je hier iedereen kunt uitschelden en namen kunt geven maar als iemand apen eilend schrijft er meteen een prijsgeld boven zijn hoofd hangt. Waarom zo’n taal praat met normale woorden. Dit geldt voor een ieder mens op aarde. Je mag je mening zeggen maar dat kan ook met normale teksten of woorden.

 2. Tico Martina

  Vergeet niet te vermelden dat de motie verlaat is aangenomen. Helder licht Miss arrogant Griezel Mac Willems had namelijk op de dag van stemming te maken met een lege batterij van haar laptop. Haar eerste dag terug in het parlement begint meteen goed. Het hele kiesstelsel op Curacao moet op de schop want je hoeft nu maar een paar mensen om te kopen en je komt in het Parlement waar je niks hoeft te kunnen, maar wel een leuke vergoeding binnenharkt. Kan Jacinta niet wat common sense in Griezel meppen. Man man man

 3. We willen niet afhankelijk zijn van de grillen van ‘n gokverslaafde m rojer kdnt, ‘n viswijf boca sami, van pipi uit soto. , ‘n slechte zanger doran, januskop cooper mfk.

 4. Je kunt nog zo goed je best doen op dit eiland, maar uiteindelijk blijf je afhankelijk van de grillen van een dansleraar, een dj, een casinoverslaafde, een een proleet, een wandelend strafblad uit Boca Sami en een lolo uit Soto.

 5. Ik vrees dat er snel een constructie gemaakt moet worden die “to big to fail” is waardoor de vuile was ook binnen moet blijven.

 6. Curacao revisited

  “Volgens het parlement is die stap noodzakelijk om de PSB Bank financieel sterk te houden. ”
  en zijn onze parlementsleden in staat om deze afweging te maken? wel erg verdacht om deze beslissing te nemen voordat DNB de boel hier gaat inspecteren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *