ParadiseFM | ‘Productief gesprek met Knops’

Rhuggenaath stelt dat tijdens het gesprek van de gelegenheid gebruik is gemaakt om persoonlijk stil te staan bij de actuele situatie van het land.

Minister-president Eugene Rhuggenaath heeft gisteren gesproken met de Nederlandse staatssecretaris van Koninkrijksrelaties Raymond Knops.

Volgens Rhuggenaath was dat gesprek ‘productief’. Nederland en Curaçao zijn al twee maanden in overleg over de voorwaarden die Nederland stelt voor een nieuwe lening en voor wat betreft investeringen over een langere periode. Er is nog geen akkoord bereikt.

Rhuggenaath stelt dat tijdens het gesprek van de gelegenheid gebruik is gemaakt om persoonlijk stil te staan bij de actuele situatie van het land. ‘En ook om met elkaar van gedachten te wisselen over de essentiële stappen die plaats moeten vinden in de komende tijd. Zodat Curaçao de grote uitdagingen teboven kan komen die zijn ontstaan door de crisis van COVID-19.’

De premier laat verder weten dat hij hoopt dat op deze manier ‘een belangrijke stap in de goede richting is gezet om de noodzakelijke financiering te verzekeren die Curaçao op dit moment nodig heeft’.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | ‘Productief gesprek met Knops’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *