ParadiseFM | Postspaarbank neemt nummerkantoren toch niet over

Robbie’s Lottery | Antilliaans Dagblad

De Postspaarbank heeft toch besloten de nummerkantoren voorlopig niet over te nemen. PSB directeur Daniel Hodge geeft aan dat de “riferos” teveel risico’s met zich mee brengen.

Na een intern onderzoek heeft men hiertoe besloten. Robbie’s Lottery is er een van en juist zij waren in eerste instantie blij dat de PSB hen als klant wilde accepteren. De MCB had al aangegeven de rekeningen van Robbie’s Lottery te willen sluiten. Of deze inderdaad reeds afgesloten zijn is nog niet bekend. Robbie Dos Santos werd eerder veroordeeld voor witwassen.

Bron ParadiseFM

Naschrift KKC

Vonnis MCB vs Dos Santos/Smartplay: Banken niet verplicht Robbie’s Lottery en Smartplay als klanten te behouden. Hof 19 maart 2019: “Feit blijft immers dat het loterijbedrijf nog steeds wordt uitgeoefend door en voor de strafrechtelijk veroordeelde (rechts)personen met wie MCB en WIB rechtens niet tegen hun wil zaken behoeven te blijven doen”

Meer informatie over de instandhouding van de loterijenvergunning van de veroordeelde Robbie dos Santos en zijn criminele organisaties : https://knipselkrant-curacao.com//blog-koninkrijksbelangen-maximus-moordmotief/

Bientu vonnnis (van 1 april 2016) inzake Openbaar Ministerie vs Robbie Dos Santos en zijn bedrijven Jamaroma, The Money Game en Administratiekantoor Dollar. Veroordeling voor valsheid in geschrifte, witwassen, belastingontduiking en deelname aan een criminele organisatie.

2016 04 01 Vonnis Openbaar … by on Scribd

Grapperhaus: het OM Curaçao heeft vastgesteld dat KPMG AAS verdachten in de strafrechtelijke onderzoeken Troja en Cymbal heeft gefaciliteerd bij de criminele activiteiten waarvoor die verdachten nu worden vervolgd | Beeld FD

Een Reactie op “ParadiseFM | Postspaarbank neemt nummerkantoren toch niet over

  1. Ik zou het niet doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *