28 C
Willemstad
• donderdag 23 september 2021 02:45

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Politieke partij MAN:”hulp uit Nederland noodzakelijk en onmisbaar.”

Daarbij wijst de partij op artikel 36 van het Statuut van het Koninkrijk.. | Persbureau Curacao

De fractie van de politieke partij MAN noemt hulp uit Nederland aan Curaçao tijdens de corona-crisis ‘noodzakelijk en onmisbaar’.

Daarbij wijst de partij op artikel 36 van het Statuut van het Koninkrijk. Daarin staat dat de landen binnen het Koninkrijk elkaar zullen bijstaan in moeilijke tijden op grond van solidariteit.

De MAN wijst er op dat Curaçao in 1953 solidair was met Nederland tijdens de overstromingen in Zeeland.

- Advertentie -

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

23 reacties

 1. ……”POLITIEKE PARTIJ MAN:”HULP UIT NEDERLAND NOODZAKELIJK EN ONMISBAAR.”…..

  Onmisbaar en noodzakelijk voor de corruptie en gegraai van de door de MANistas geplaatste vazallen bij de RvB en RvC van ( wijlen) UTS, Aqualectra, CUROIL, SVB, SELIKOR, CBCS, HNO, etc

  Het enige wat noodzakelijk is, is minder MAN vazallen in de staatsbedrijven.

 2. Kijk, 4 (bestuurs)leden al:
  Mike, Knoek-koe, Dislect en ondergetekende. Heel goed. Zoals Mike zei: alleen met zeuren gaan we niets veranderen. Helemaal eens met Knoek-koe ook: benoemingen op basis van kennis en ervaring. Dan zouden we de eerste partij zijn op het eiland.

 3. …..”Ik hoor Ruggenaath bij de persconferentie vandaag dat er ‘controls in place’ zullen zijn die ervoor zorgen dat het geld goed terecht kwam”……

  Ja meneer Rhuggenaath, die controls die kennen we inmiddels. WERKEN NIET. Controls bij een minister van Faal-nancien die alles aan familieleden met een “lastige” naam weg geeft.

 4. Kan men er op toezicht houden dat deel van deze steun terecht komt bij Reinald Curiel’s Rotary happy hour activiteiten anders ben ik bang dat de lokale horeca dit niet gaat overleven

 5. De enige oplossing voor Nederland op dit moment is geen geld aan deze regering te geven.
  Geef het geld aan defensie, laat hen het voedsel inkopen, verpakken en uitdelen. Dan weten we tenminste dat het op de juiste plekken gaat terechtkomen
  En vervolgens vragen we Berry Wouters om uitvoering aan zijn plan voor 10.000 maaltijden te geven. Hij had een vooruitziende blik, was een prima initiatief en met zijn bedrijf kan hij dat ook nog eens organiseren. Daarnaast hou je op die manier nog een aantal mensen aan het werk oftewel zorgt dat ze zelf eten etc kunnen kopen.

  Maar het laatste wat Nederland moet doen is een cheque aan toonder geven aan deze club raddraaiers. Het eerste wat ze gaan doen is de boel plunderen, zoveel mogelijk commissies instellen met wederom filmsterren salarissen etc. Want 1 ding mag algemeen bekend zijn, kleptomanie is een veelvoorkomende ziekte op dit eiland. Het is voornamelijk Ikke Ikke Ikke en de rest kan Stikken.

 6. Ik hoor Ruggenaath bij de persconferentie vandaag dat er ‘controls in place’ zullen zijn die ervoor zorgen dat het geld goed terecht kwam.

  Waar zijn die controls bij de salarissen van Philip Martis en Franklin Sluis?

  Waar waren die controls bij de salarissen van Hensley Tromp en zijn mede CBCS directieleden?

  Waar waren die controls bij de 35 miljoen van Insel Air?

  Ruggenaath lult uit zijn nek!

 7. @ Knoek-koe: de eerste 3 bestuursleden zijn binnen?

  LOL
  Onder één voorwaarde!
  Geen gezeik over haarsoort, kleur, afkomst , vlas haar, kreukeltjeshaar , kabei bon, en meer van dat soort racistische quota voorwaarden a la 1e graads [email protected] Samira Rafaela .

  Puur op merites….

 8. …..Heren. Zeuren en afgegeven kunnen we hier als de [email protected] Mike…..

  Klopt, maar daar begint het meestal mee: Geluid msken daar waar het nooit mocht en veel te lang stil is geweest.

  En ja een nieuwe partij, maar niet meer met het corrupte gif wat er nu veels te lang en vaak heeft gezeten..

 9. @ Mike: Inderdaad de enige manier. Zou daar ook graag een bijdrage aan leveren. Over een jaar zijn er verkiezingen. Heb geen idee waar ik nu nog op zou moeten stemmen….

 10. Heren. Zeuren en afgegeven kunnen we hier als de beste. Wie toont de moed om een nieuwe partij op te richten en het beter te doen? Ik doe mee!

 11. @ William je hebt gelijk, maar wat kan je er tegen doen als ASO figuren gewoon met hun auto volop door blijven rijden en bij de china super ,en figuren gewoon buiten met een clubje staan te zuipen en de politie geen moer doet omdat het familie van ze is, moet je doen als je een makamba bent, dan zit je zo naast Gerrit de Raaf in het gevang.

 12. Hulp uit dat vervloekte MAKAMBA land noodzakelijk en de $$$$$$$$$$ onmisbaar. Nederland neem een voorbeeld van Duterte.

 13. Voor alle diegenen die COVID-19 nog als een ‘griepje’ zien:

  “Het coronavirus is dodelijker dan de griepgolf van 2017-2018
  Uit de nieuwe cijfers van het CBS blijkt ook dat het sterftecijfer vorige week over dat van de griepgolf uit de winter van 2017/2018 is gegaan. Het aantal sterfgevallen ligt daarmee vanzelfsprekend ook ruim boven ‘normaal’.

  Cijfers van het CBS zijn dus drastisch bijgesteld.

 14. Curacrim gaat vervallen net als Sodom & Gomorra zoals ik al jaren eerder had voorspeld, en ziet corona virus doet ( helaas )de voorspelling waarheid worden.

 15. ●Nos mes por als het gaat om baantjes uitdelen.

  ●Nos mes por als het gaat om bevriende consultants in te huren.

  ●Nos mes por als het gaat over megalomane projecten starten.

  ●Nos mes por als het gaat over beschamende budgetten overschrijdingen.

  ●Nos mes por als het gaat om Nederland op zijn verplichting te wijzen om steun te verlenen.

  Top @ Dislect…..

  Ter completering:

  Nos mes nó por dòp nos mes bònchi-nan.
  Zodra de shit hits de fan staan de dure CBCS ad interim , -directeur scretarissen en -RvC naar Nederland te roepen.

  We roepen om twee redenen naar NL

  Of om te zeggen dat ze zich er niét mee moeten bemoeien.
  Of om te zeggen dat ze over de brug moeten komen, maar geen eisen mogen stellen want dat is: neo kolonialistisch en dictatoriaal.

  Dan zijn alle leenbanken op Curaçao ook neokolonialistisch en dictatoriaal, met MCB bo banko amigu voorop!!!

 16. Nos mes por als het gaat om baantjes uitdelen.
  Nos mes por als het gaat om bevriende consultants in te huren.
  Nos mes por als het gaat over megalomane projecten starten.
  Nos mes por als het gaat over beschamende budget overschrijdingen.
  Nos mes por als het gaat om Nederland op zijn verplichting te wijzen om steun te verlenen.

 17. Vbc maakt een digitale enquête terwijl bij Billy jonckheers KVK nog alles met pen, papier en stempel gaat ?!

 18. De MAN, de partij met de M van “Makamba” en de A van “Anti”, staan nu vooraan om te roepen dat NL, “makambaland” moet helpen.

  De partij die allemaal bestuurs puestos met dure salarissen heeft uitgedeeld via overwaaier C Bolo Koeiman en Gijsbertha c.s. aan o.a. De Geus (UTS) ,
  Lasten I, Lasten II, en Lasten III (UTS, CBCS, CUROIL toko den toko!!!, GCB) en de “daughter” van Gijsbertha in niet de eerste de beste salarisschaal inschaalde.

  MAN de partij van de socialistisch gezinde Martina’s die nu allemaal miljonair zijn…ra ra ra…
  Dushi hende hanchu pa nan, estrecho pa pueblo..
  MAN die zoveel voor de kleine “man” zou doen maar hun “man-nan” niet uit de suikerpot $$$$ konden houden…

 19. VBC roept alle ondernemers op Curaçao op om massaal deze enquête in te vullen. Vervolgens wordt het resultaat van deze enquête bij de overheid gedeponeerd.

  Ook bij de VBC hebben wij grapjassen, wanneer beginnen ze aan hun kapitaalkrachtige leden te vragen om de andere zwakkere ondernemers te helpen?

 20. Het eerste wat MAN minister Gijsbertha deed na zijn aanbieden was zijn eigen dochter in hoogste salarisschaal benoemen en meenemen op een ‘diensreis’ naar London, businessclass en vijfsterrenhotel.

  Toen vervolgen coalitiepartner PAR mafiameid Stella van Rijn benoemde als coordinatrice van de commissie Integriteit wist ik genoeg.

  MAN/PAR/PIN deugt voor geen meter.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Democracy now! | Wednesday, September 22, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 22 september 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Kustwacht schiet illegale man op zee neer

De Kustwacht Caribisch gebied heeft gisteravond schoten gelost bij de aanhouding van een illegale boot in de wateren van Curaçao. Daarbij is een man gewond geraakt. De Kustwacht...

Nu.cw | Nederlandse regering reserveert 314 miljoen gulden voor Coho

In Den Haag werd gisteren de Rijksbegroting gepresenteerd. De gevolgen van het coronavirus zijn goed zichtbaar, ook op de Caribische landen in het Koninkrijk. De Nederlandse regering...

Nu.cw | Curacao Pride: ‘Hijs alsjeblieft de regenboogvlag tijdens de Pride-week’

De organisatie van de Curaçao Pride roept ondernemers, stichtingen en particulieren op om tijdens de Pride-week de regenboogvlag te hijsen of via social media hun steun voor...

Nu.cw | Nieuwe zittingsdatum voor de zaak-Girasol

Er zijn vier verdachten in de zaak-Girasol, waarbij het gaat om verdenking van het vervalsen van documenten, misbruik van subsidiegelden en witwassen bij de stichting Wit Gele...
- Advertentie -