ParadiseFM | Politiechef positief getest

Dat meldt Minister van Justitie Quincy Girigorie vandaag © ANP

De politiechef van het bureau interne zaken is positief getest op het coronavirus. Het gaat om een van de twee besmettingen die gisteravond werden gemeld.

Dat meldt Minister van Justitie Quincy Girigorie vandaag. Er is direct een traject van contact tracing gestart. Een deel van het korps zit preventief thuis, waaronder hoofd van de politie Raymond Ellis. Jules Ilario neemt de taken van korpschef waar. De politie laat weten ‘zeer vitaal’ te zijn en er alles aan te doen om verspreiding te voorkomen.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | Politiechef positief getest

  1. Dat is het probleem @Abraham, voor elke besmette man zijn 3 a 4 vrouwen gelijk besmet. Voordat Huggins in de bosjes met de broek op de enkel en twee Latinas in de auto betrapt was, wisten we dat de politie het niet zo nauw neemt met de huwelijktrouw.

  2. Abraham Mossel

    Dat heb je he met zo’n functie, dan kan je volop over het hele eiland gratis kontje bonken. Normaal ben je met een bepaalde? ziekte binnen 6 dagen genezen maar dit is toch echt een ziekte van andere koek. Ik wens de man veel beter schap en geen ruzie in huis!.

  3. Dacht dat Raymond Ellis met een jonge dame die bij de douane werkt, getrouwd is. Het kan ook een maitresee zijn, moeten ze bij de douane dan niet in quarantaine? Het lijkt de omgekeerde wereld hier, hulpverleners en specialisten verspreiden het virus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *