ParadiseFM | Poliklinieken voeren mondkapjesplicht in

Het gaat om de klinieken aan Mohikanenweg, Sorsaka en Yudaboyu.

Alle cliënten die op afspraak komen bij poliklinieken Klinika Capriles en Yudaboyu zijn vanaf morgen verplicht om een mondkapje te dragen.

Het gaat om de klinieken aan Mohikanenweg, Sorsaka en Yudaboyu. Verder dienen de cliënten rekening te houden met de geldende regels rondom social distancing en hygiëne.

De klinieken hebben verder aangegeven dat alle consulten zo veel mogelijk als gepland door zullen gaan.

Bron: ParadiseFM

7 Reacties op “ParadiseFM | Poliklinieken voeren mondkapjesplicht in

 1. Beste @Joep, het probleem hier is dat juist patienten tegen specialisten beschermd moeten worden. De meeste managers en specialisten vooral van het CMC gedragen zich onveranwoordelijk en staan elke avond hutje mustje op elkaar bij de happy hour.

 2. Overigens is het vanaf aanvang gebruikelijk bij de vm Taams, temperatuur meten en mondkapjes op.
  Maar ja daar is ook geen nitwit Martina!

 3. Had al lang gemoeten, maar dat is mijn mening.

 4. Wat mij nog het meest verbaast is dat patiënten kennelijk niet worden getest alvorens ze bij specialisten of voor opname komen. In veel landen bestaat de verplichting dat je 1 of 2 dagen voor opname, of voor bezoek aan een specialist, een coronatest moet ondergaan. Daarna is het binnen gewoon mondkapjesplicht voor iedereen.
  Maar om de een of andere reden is dat bij het ziekenhuis op Curacao nooit doorgekomen. En zij zouden nu juist de instantie moeten zijn welke het voorbeeld moet geven op het eiland.

  Vreemd. Heel vreemd.

 5. @Lapas: wel het kruisje aan de achterkant.

 6. Blijkbaar stelt de polikliniek geen eisen aan de mondkapjes, ik neem aan, als ik daar met de panty van mijn vrouw op mijn gezicht verschijn, dat het geen probleem is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *