26 C
Willemstad
• woensdag 12 mei 2021 07:42

ParadiseFM | Geen nieuwe besmettingen, één coronapatiënt overleden

Er is niemand positief getest op het coronavirus afgelopen dag. Het is voor het eerst sinds februari dat er geen nieuwe coronabesmettingen werden gemeld op Curaçao. Wel...

ParadiseFM | Hensley Meulens geen nieuwe baan bij MLB

Hensley Meulens gaat tot verrassing van velen dit seizoen niet aan de slag als coach bij een Major League Baseball team. Geen enkel team heeft voor komend...

NTR | Nieuw parlement Curaçao wil vooral eenheid terug brengen

Oscar van Dam WILLEMSTAD – ‘‘Er zijn velen die denken dat politiek een synoniem is van elkaar beledigen. Maar de manier waarop u iemand behandeld, zegt meer over...

DH | Mingo’s dismissal was politically motivated, lawyer Bloem argued

PHILIPSBURG--Dismissed Princess Juliana International Airport (PJIA) operating company PJIAE chief executive officer (CEO) Brian Mingo was ultimately let go by PJIA holding company PJIAH for political reasons,...

Ingezonden | De positie van de verpleegkundige beroepsgroep binnen de ziekenhuiszorg in vogelvlucht

Uw ingezonden brief in de Knipselkrant Curacao? Stuur uw brief voor 21:00 uur naar emailadres INGEZONDEN. Wij publiceren uw brief zonder deze in te korten. De redactie...

AntilliaansDagblad | ‘Urgente aanpak armoede jongeren BES’

Kralendijk - Een ‘urgente integrale aanpak van armoede onder jongeren en de lange behandelingsduur van klachten door het Openbaar Lichaam Bonaire (OLB) aanpakken’ staan bij de Nationale...
- Advertisement -spot_img
HomeMediaParadiseFM | PIN gaat voor overwinning

ParadiseFM | PIN gaat voor overwinning

De partij, die nu 1 zetel heeft in het parlement, zegt zich te richten op verkiezingswinst volgend jaar op 19 maart

Met nog minder dan negen maanden te gaan voor de komende parlementsverkiezingen heeft coalitiepartij PIN dit weekend een verkiezingsbijeenkomst gehouden met leden van de partij en leider Suzy Camelia-Römer.

De partij, die nu 1 zetel heeft in het parlement, zegt zich te richten op verkiezingswinst volgend jaar op 19 maart. De groepsbijeenkomst was nu mogelijk door het versoepelen van de corona maatregelen.

Bron: ParadiseFM

Dit artikel is geplaatst in

9 reacties

 1. Als Suzy 1/10 deel van het door haar weggesluisd kapitaal voor verkiezingen gebruikt kan er wel een heel groot rumba feest gegeven worden met heeel verdeel kip en drank. Waardoor een volgende graai periode bijna gegarandeerd wordt.

 2. @Curacao revisited:

  “met al dat smeergeld en nepotisme sluit ik een overwinning van PIN niet eens uit”

  Overwinning voor hun betekend om met Nederlandse steunfondsen hun zakken te vullen ten koste van een gezond long-term beleid dat ten goede komt van het eiland.

  Kapitaal creëren ze niet, resultaten behalen ze niet. Enigste waar zij goed voor zijn is bedelen richting Nederland toe om weer kapitaal te verschansen voor persoonlijk belang.

  Komt een eind aan en als zij dan denken zich nog te kunnen verrijken daarna met de gaming industry, dan staat hun een hele andere realitiet te wachten.

 3. Political elections on the island are akin to a tumba festival. Nos ta bai gana my fans, zwaai jou kleuren : geel, blauw, rose, wit, rood, groen etc !

  Terwijl het gaat om serieuze zaken. Het gaat om een coherent beleid te voeren op de lange termijn zodat het eiland een toekomst heeft.

  Tumba festival en rey-reina di tumba en regeren zijn twee zeer verschillende beesten.

  P.S. It’s all about who’s next to grab Dutch assistance money to line-up their own pockets.

 4. Wie nu nog op PIN stemt moet of familie of een bekende zijn, want dat is werkelijk de enige groep voor wie PIN nog iets doet.
  De burger zelf heeft niets aan deze partij, sterker nog, kost gewoon geld.

 5. Als mensen weer op PIN stemmen, kunnen we beter stoppen met voedselpakketten uitdelen want ze verdienen het niet.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties