26 C
Willemstad
• zondag 18 april 2021 05:09

PBC | 65 procent van Curaçao heeft zich gemeld voor vaccinatie

Persbureau Curacao Bijna 65 procent van de te vaccineren bevolking van Curaçao heeft zich daadwerkelijk gemeld voor een vaccinatieprik tegen het coronavirus. Dat gaat om ruim 68.000 mensen....

ParadiseFM | Vaccin voor 105-jarige

De oudste inwoner van Curaçao heeft ook een coronavaccin gehaald. Het gaat om mevrouw Regina Gabriela Brigitha die onlangs haar 105e verjaardag vierde. Deze week heeft ze zich...

Democracy now! | Friday April 16, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 16 april 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DolfijnFM | Verplichte quarantaine bij aankomst in Nederland

Nederland wil vanaf 15 mei een verplichte quarantaine invoeren voor alle reizigers uit hoogrisicogebieden. Ook uit Aruba, Bonaire en Curaçao. Nu is die quarantaine nog een advies...

DolfijnFM | ‘Winkels begrijpen langzamerhand de maatregelen’

Volgens de Èxtra beginnen winkels en restaurant zich eindelijk aan de coronamaatregelen te houden. Gisteren controleerde de Inspectie twaalf etablissementen. Alleen op Zeelandia en in Santa Maria waren...
- Advertisement -spot_img
HomeMediaParadiseFM | Pedofiel mishandeld in gevang

ParadiseFM | Pedofiel mishandeld in gevang

De man zou door verschillende medegevangen in elkaar zijn geslagen.

Een opgesloten pedofiel is gistermiddag ernstig mishandeld in de politiecellen in Barber. Een ambulance heeft de man naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

De man, met de initialen E.N., werd twee weken geleden gearresteerd op verdenking van seks met een minderjarige. De man zou door verschillende medegevangen in elkaar zijn geslagen.

Bron: ParadiseFM

8 reacties

 1. @ Rudy ik wist niet dat je mijn verhaal kon op zoeken, het is al zo lang geleden, maar bedankt dat je het geplaatst hebt, vaak denken mensen dat ik niet de waarheid spreek, maar wat heb je aan leugens ? dat laat ik over aan de regering en ambtenaren die hun zakken vullen op de crim over de rug van de arme bevolking.

 2. Wit zwart bruin of wat dan ook van kids blijf je af. Als je geterroriseerd wordt in de gevangenis kan ik er geen medelijden mee hebben.
  Van Brouwer hoor je niks, frappant wel. Of heeft ie een speciale place.

 3. Volgens BLM @Brian, zijn alle problemen in de gekleurde community de schuld van de blanken.

  Vreemd trouwens, dat de hele BLM clan niet overweegt te verhuizen naar het continent van melk, honing en voorspoed, moederland Afrika.

  Of naar India, het land waar ze zo ontzettend omarmend zijn naar andere socialelagen, en waar AFrikaanse studenten zo liefdevol ontvangen worden.

  Of naar de noord Afrikaanse Arabisch sprekende landen, waar ze één en het zelfde woord hebben voor de kleur zwart & slaaf.

 4. Is dat weer een makamba? Als ik de posts lees van de BLM mensen en de anti makamba mensen dan zijn alleen makambas pedos..

 5. Dit soort dingen gebeuren nu eenmaal in een gevangenis, vooral als het iets met kinderen te maken heeft. Heb het vele jaren geleden meegemaakt, toen kwam er ook een gedetineerde bij ons op de afdeling ( zat er voor belasting ontduiking ), deze man was bewaker in een jeugd opvang in Zeist nl geweest en had daar zijn taak verzuimd om in zijn nachtdienst volop een fles jenever op te zuipen en in slaap te vallen, terwijl het pand in de fik ging en 1 meisje en 1 nacht zuster de dood vonden, ( gelukkig waren er toen bijna alle meisjes met weekende verlof ) elke dag werd hij door ons geterroriseerd en kreeg hij regel matig klappen maar wel zo dat het niet te zien was, U kunt het al raden? de bewakers waren op die momenten in een keer blind.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties