ParadiseFM | Opnieuw proces gestart om nieuwe PG te vinden

Lobby van Suzy Camelia Romer, Caryl Monte en Quincy Girigorie voor ex SG Justitie SXM Russell Ursula mislukt (KKC onderschrift, red)

Er is een nieuw proces gestart om een nieuwe procureur-generaal te vinden voor Curaçao, Sint Maarten en de BES-eilanden.

Dat meldt de EXTRA vandaag. De eerste zoektocht is enkele maanden geleden gestart. De krant meldt dat het er in het eerste proces te veel gericht naar een specifieke kandidaat zou zijn gekeken. Daarom is nu besloten tot het instellen van een hernieuwde openstelling voor de functie van procureur-generaal.

Voor 22 oktober moeten nieuwe kandidaten zich hebben aangemeld. De huidige PG, Roger Bos, is aangesteld tot januari 2021. Hij vertrekt daarna weer naar Nederland. Het is de bedoeling dat er voor die tijd een nieuwe procureur-generaal is.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | Opnieuw proces gestart om nieuwe PG te vinden

  1. Geen lokale aub, te veel familienepotisme en ons kent ons politiek. Niemand is er tegen bestand blijkbaar.

    Kijk hoe het met lokake kanjers als Tromp, Saleh, Ys….allemaal voor de bijl gegaan..en hun integriteit te grabbel gegooid.
    Politici al helemaal..

  2. “De krant meldt dat het er in het eerste proces te veel gericht naar een specifieke kandidaat zou zijn gekeken.”
    En Suzy Römer is aan het lobbyen? Dan zijn de eisen voor de PG wel heel specifiek. En moet het best wel moeilijk zijn om iemand te vinden die en zo rot en een onbesproken gedrag heeft. Dat is een heel moeilijke vacature om te vervullen.

  3. Zonder afbreuk te willen doen aan de heer Ursula kan het nagenoeg niet mogelijk zijn dat je de juiste man of vrouw op de juiste plaats krijgt zodra je ondersteuning krijgt van de drie genoemde personen Romer, Monte en Girigorie. Dan krijg je bij voorbaat al het stempel corrupt .Dhr Ursula moet goed nadenken voordat hij dat soort support zou willen accepteren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *