ParadiseFM | Onderwijsvakbond wil scholen sluiten

Voor zowel docenten als leerlingen is het veiliger als de scholen sluiten, zo zegt Felipa. Op die manier kunnen meer besmettingen worden voorkomen | Antilliaans Dagblad

Onderwijsvakbond DOEN is van mening dat de scholen op het eiland moeten worden gesloten.

Dat was al het standpunt van DOEN, maar dit is opnieuw bevestigd tijdens een virtuele vergadering die zondag werd gehouden. Dat heeft voorzitter Marbella Felipa tegen dagblad EXTRA gezegd. Volgens Felipa komen er steeds meer coronabesmettingen op Curaçao.

Voor zowel docenten als leerlingen is het veiliger als de scholen sluiten, zo zegt Felipa. Op die manier kunnen meer besmettingen worden voorkomen.

Bron: ParadiseFM

Een Reactie op “ParadiseFM | Onderwijsvakbond wil scholen sluiten

  1. Marbella Felipa heeft ooit geprobeerd om leider van Sitek te worden en is toen weggestemd. Blijkbaar kon ze daar geen genoegen mee nemen.

    Leerkrachten zijn nu meer verdeeld dan ooit. Laten we eerlijk zijn, Leo Plantijn leek meer op een parodie van een vakbondsleider maar nu zullen leerkrachten niets meer voor elkaar krijgen.

    Iedereen weet dat Errol Cova de kwade geest achter Marbella Felipa is en van Cova weten wij dat hij vaak van twee walletjes eet.

    Het is niet bekend welk belang Cova bij heeft om verdeeldheid onder de leerkrachten te zaaien, wellicht kruipt zijn PAR bloed waar het niet kan gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *