ParadiseFM | Nieuwe vergadering om 4 uur vanmiddag

Pauletta hoopt dat de vergadering kan worden geopend en de geloofsbrieven van Shaheen Elhage eindelijk kunnen worden behandeld. | Extra

Parlementsvoorzitter Ana Maria Pauletta heeft bekend gemaakt dat vanmiddag om vier uur een nieuwe parlementsvergadering staat gepland.

Pauletta hoopt dat de vergadering kan worden geopend en de geloofsbrieven van Shaheen Elhage eindelijk kunnen worden behandeld.

Een vergadering die stond gepland om tien uur vanochtend ging niet door omdat er te weinig parlemetariërs waren. Dat was de vierde achtereenvolgende keer dat een Statenvergadering niet door ging.

Bron: ParadiseFM

9 Reacties op “ParadiseFM | Nieuwe vergadering om 4 uur vanmiddag

 1. @Aso, ze springen uit hun vel indien die koloniale makamba’s hun geen zak geld komen brengen. Wat ‘n stel boeven zijn dit. Gewoon eiland in de greep houden, zelf hebben ze genoeg verduisterd.

 2. ASO: een schandalige, dieptrieste vertoning.
  Ongelooflijk dat het volk deze wanvertoning nog een dag langer accepteert.

  Bidden maar dat Nederland zijn poot stijf houdt zodat geen geld komt en het vanzelf stopt met salaris betalingen aan deze gekken want ze verdienen er geen dubbeltje van.

  We zullen zien…

 3. At the end of the day … met dit onprofessioneel gedrag op niveau van kleuters, wat is er behaald aan resultaat voor de toekomst van het eiland tijdens de afgelopen dagen ?

  A soap opera ?

  En de kleuters willen voet bij stuk houden, ten koste van de toekomst van het eiland, dat er geen toezicht moet komen vanuit Nederland voor de miljarden die geboden worden voor Korsow, Dushi Korsow.

  Korsow a para bira Sushi Korsow onder deze onbekwame clowns.

 4. Het kan politiek opportune zijn om niet te verschijnen en een boete op de koop toe nemen. Het met alle middelen proberen om de regering , die op het moment niet echt populaire is, te laten vallen. Dit zou zich weleens kunnen vertalen in nog meer zetels. Zij het dat het verhaal wel goed gespined gaat worden.
  Aan de andere kant verwacht ik ook, net zo gemakkelijk, weer een andere stunt om de ontstane situatie te rekken.

 5. Intussen konden we allemaal Shaheen Elhage na zijn beidiging bij de gouverneur zien. De man komt over als een zuiplap, was het daar om te doen?

  Het valt op dat de advocaat van Moses, Sheldrey Osepa in geen velden of wegen is te zien. De man had zelfs ambities om minister president te worden, wat een fucking joke.

 6. Wat een soap en geklungel.

 7. @BS , heb jij dan ‘n veevervoer-wagen en stroomstokken? Wat doen ze er überhaupt. Geen enkele toegevoegde waarde, deze figuren.

 8. Misschien moet het volk maar zelf de statenleden brengen naar hun werk

 9. Curacao revisited

  Hahaha! Wat een clowns

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *