ParadiseFM | Nieuwe besmetting Aruba

Het gaat om een piloot van Aruba Airlines. Die zit nu geïsoleerd in zijn eigen huis.

Op Aruba is donderdag een nieuwe corona besmetting bevestigd. Het betreft de 104e besmetting sinds 13 maart van dit jaar.

Het gaat om een piloot van Aruba Airlines. Woensdag vlog hij vanuit Amerika met een vliegtuig van Aruba Airlines die in Florida was gerepareerd. Hij vloog het vliegtuig zonder passagiers en werd getest op de luchthaven van Aruba.

Hij zit nu geïsoleerd in zijn eigen huis. De piloot voelt zich niet ziek, zo hebben de autoriteiten aangegeven.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | Nieuwe besmetting Aruba

 1. Ambulant

  Het betreft een positieve test op RNA dat wil niet zeggen dat iemand ziek is en het heeft en of kan overdragen. Hoe meer je test zullen steeds meer mensen positief testen. En we kunnen niet zeggen of dat nieuw is of oud of ouder.

  Het virus zal nooit onder controle zijn. En volgend jaar is er weer een versie. Zoals het al 17 jaar is sinds 2003 dat voor het eerst deze RNA sequens werd gevonden.

  De USA .. die had in 2018 ook rond de 90.000 doden aan reguliere griep en dat had geen enkele aandacht. Widely underreported zoals ze het ook zelf zeggen. Dus ook geen stress.
  Statistiek is daar een puinhoop. En nu hebben ze het commercieel gemaakt ook. De USA is geen land. Het is een business. Niet te veel geloven wat daar gezegd wordt in de media.
  Vergeet niet ze hebben ook rond de 45.000 doden door vuurwapens per jaar en veel mag daar ook niet in statistiek worden opgenomen. Als je nu op corona test mag het wel.
  Ook niet vergeten dat grof weg 45% van alle doden uit de omgeving New York en new Jersey komen. Wat wel heel apart en hoog is. Met de zwaarste lockdown…

  In NL vallen ineens de reguliere statistieken weg is er onder sterfte, reguliere ic-bedden zijn onderbezet.
  De 2018 griep zat ronde de 8000 doden… nu waar de nadruk lig top Corona is dat zelfs minder en griep komt niet in de telling meer voor. . Raar he.
  Alles is en was plotseling Corona. Plus iedereen met angst.
  Steeds meer wordt zichtbaar wat een schade de paniek heeft aangericht.

  Regeringen verstoppen zich en slaan zich op hun borst hoe goed ze het wel hebben aangepakt. Nou eigenlijk is het een rommeltje gewoeden.
  Het opsluiten, bij elkaar brengen van zieken, intuberen verkeerd behandelen was funest. Nu de stress er een beetje uit is gaat alles ineens veel beter.

  En ….. ze testen veel meer en de positieven stijgen met stip, maar het aantal doden neemt rap af.
  Corona heeft alle andere dreigingen overstegen.
  Corona de nieuwe angst.

 2. In Holland OOK niet!!!!
  Maar….in Holland is alles beter.
  9000 dossier’s van toeslagen ontvangers pleite.
  Per ongeluk.jaja.
  Maar,andere landen zijn bananen republieken.
  Boeren protesteren en be?etten de A1.
  Waarom geen militairen????
  Stelletje smeerlappen.
  Ik heb gezegd.

 3. Martijn Lam

  En dan wil Aruba binnenkort het vliegverkeer tussen de US en Aruba weer toelaten? Nou ik hoop dat dan de grens tussen Curacao en Aruba direct wordt gesloten. Het virus is in de US nog lang niet onder controle.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *