ParadiseFM | “Negatief reisadvies zorgt voor sluiting helft horeca”

De CHATA-voorman hoopt dat het advies van het Outbreak Management Team wordt afgeslagen en dat Curaçao de grenzen helemaal opent vanaf 1 december dit jaar.

Hans Slier, voorzitter van CHATA, zegt dat het negatieve reisadvies dat Nederland overweegt voor de kerstperiode ‘desastreus’ zal zijn voor Curaçao.

Dat zegt hij in het Antilliaans Dagblad. Slier denkt dat dit ervoor zal zorgen dat 50 tot 60 procent van de horecabedrijven permanent zal sluiten of failliet zal gaan. Dit omdat de bedrijven geen buffers meer hebben, de tweede golf is daarom veel verwoestender volgens Slier.

De CHATA-voorman hoopt dat het advies van het Outbreak Management Team wordt afgeslagen en wil zelfs dat Curaçao de grenzen helemaal opent vanaf 1 december dit jaar.

Bron: ParadiseFM

10 Reacties op “ParadiseFM | “Negatief reisadvies zorgt voor sluiting helft horeca”

 1. NB
  Vandaag het hoogst aantal besmettingen: 37
  De regering moet goed overwegen om de grenzen verder dicht te laten. Dit gaat niet goed zo!!

 2. Idd @Keesje
  Dit zijn nu het soort figuren die de leiding over CHATA hebben.
  Schandelijk volk dit, echt zum kotschen.

 3. Dit zegt de man die als enige een vrijstelling heeft gekregen voor afdracht van toeristenbelasting omdat hij een schimmige deal had gesloten met Jamalodin. Dit zijn de figuren die aan het roer van de CHATA, CTB etc staan. Un porqueria total

 4. De CHATA-voorman hoopt dat het advies van het Outbreak Management Team wordt afgeslagen en dit terwijl meer dan 1 miljoen mensen aan de gevolgen van corona zijn overleden.

 5. We hopen dat het OMT niet naar het gebazel can Slier luistert. Dankzij dit soort figuren cs zijn de besmettingen – die tot 1/7 29 telden – dagelijks aan het oplopen.
  Want ook hij weet verdraaid goed dat de tests geen 100% zekerheid geven.
  Dus dicht laten de grenzen voor die landen die zelfs donkerrood zijn, I.e. de US, Colombia etc etc

 6. Tja mijnheer Slier uiterst vervelend dit voor u ihb. Idd @Knoek koe!

 7. Hans Slier, je bent “part” van de corrupte establishment!
  We weten van je zaakjes!

 8. Dit gebazel: “De CHATA-voorman hoopt dat het advies van het Outbreak Management Team wordt afgeslagen en wil zelfs dat Curaçao de grenzen helemaal opent vanaf 1 december dit jaar.” doet vermoeden dat de de leiding van deze belangrijke organisatie te kampen heeft met een groot gebrek aan zelfkennis, kennis en inzicht. Ondanks dat gebrek meet men zich nu ook nog de deskundigheid aan om te oordelen over onze gezondheid; en zij geven leiding aan de belangrijke toeristische sector ??????????

 9. Abraham Mossel

  Hans ( zo dom als een Gans ) Slier en zijn CHATA mede zakkenvullers denken alleen maar aan hun eigen bankrekening. Als de rest van het volk straks dood ziek in hun nest liggen met de kerst zal hem en zijn mede zakkenvullers geen reet schelen, als hij maar een lekkere kalkoen, eend, kip en een stuk varken op zijn bord heeft liggen, en samen met zijn familie hun pens vol kunnen vreten zonder ziek te zijn, dag Hans Mieren eter! en pas op dat je je niet verslikt in een ganse botje.

 10. Een horeca man/vrouw klaagt altijd. In goede en slechte tijden. Sluitingstijden te vroeg. Te veel concurrentie. Wurg contracten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *