ParadiseFM | Negatief reisadvies Sint Maarten

Op SXM zijn donderdag tien nieuwe coronabesmettingen geregistreerd | Bea Moedt

Het reisadvies voor Sint Maarten is aangepast naar negatief. Dat heeft de overheid vandaag laten weten. Gezien de huidige ontwikkelingen rondom het coronavirus heeft de regering besloten om het reisadvies aan te passen.

Op Sint Maarten zijn donderdag tien nieuwe coronabesmettingen geregistreerd. Daarmee werden er in drie dagen tijd vijftien nieuwe besmettingen geregistreerd. Het gaat vooral om lokale besmettingen, maar in drie gevallen gaat het om besmettingen die reis gerelateerd kunnen zijn.

Op Sint Maarten zijn sinds het begin van de wereldwijde pandemie 94 besmettingen geregistreerd, 63 mensen zijn hersteld. Er zijn nog 16 actieve gevallen. In totaal zijn vijftien mensen met een coronabesmetting overleden.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | Negatief reisadvies Sint Maarten

 1. Ook dat nog

  “Brand in het land, is nieuws in de krant”
  Bang bang bang moeten jullie lemmingen zijn…..o o o wat zijn we bang. AUB goverment, sluit ons op!! Economie Kapot, geen probleem… Mondkapje (ik herzie mijn mening als iemand komt met 1! ond3erbouwd onderzoek)is net zoiets als een Heras hekwerk tegen muggen…
  Wake Up useful idiots

 2. Exact @P. van den Berghe

 3. P. van den Berghe

  Een gebrek aan een actief testbeleid gecombineerd met een te gemakkelijke omgang met social distancing levert over de hele wereld een toename van besmettingen op

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *