29 C
Willemstad
• donderdag 22 februari 2024

SMH | The private chat messages from inside an Australian billionaire’s ‘money machine’

Patrick Begley | Sydney Morning Herald At 28, Edward Craven has built Stake.com into one of the world’s biggest gambling enterprises. But there is another side to its...

Democracy now! | Thursday, February 22, 2024

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 22 februari 2024

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Slachtoffer ontvoeringszaak dezelfde avond nog naar huis

Het slachtoffer van de ontvoering aan de Veerisweg woensdagavond is dezelfde avond nog terug naar huis gekeerd. Dat meldt het Korps Politie Curaçao. Informatie over de identiteit...

ParadiseFM | ‘Nederlandse bureaucratie onnodig belastend voor BES-eilanden’

De Caribische eilanden Bonaire, Sint-Eustatius en Saba klagen al lang over de bureaucratie die om de hoek komt kijken als ze geld van Nederland nodig hebben. Het...

ParadiseFM | Hevige brand in populaire snackbar ‘Lik je vingers’

De Curaçaose brandweer moest vanochtend met spoed uitrukken nadat ze een melding hadden gekregen van een brand midden in Saliña. Bij aankomst bleek dat de populaire snackbar...
- Advertisement -spot_img

ParadiseFM | Nauwelijks opkomst bij demonstratie tegen regering

HomeMediaParadiseFM | Nauwelijks opkomst bij demonstratie tegen regering
Uiteindelijk kwamen nauwelijks mensen opdagen en heeft minister-president Eugene Rhuggenaath vanochtend met ze gesproken.

De manifestatie die voor vanochtend aangekondigd was in Punda is heel beperkt gebleven. Drie leden van de zogeheten Revolutionaire Krachten wilden demonstreren tegen die in hun ogen ondemocratische voornemens van de regering.

Daarop had de politie een deel van Punda afgesloten. Uiteindelijk kwamen nauwelijks mensen opdagen en heeft minister-president Eugene Rhuggenaath vanochtend met ze gesproken.

Daarbij hebben de demonstranten een brief aan minister-president Rhuggenaath overhandigd met daarin hun klachten. Rhuggenaath heeft aangegeven de brief te zullen bestuderen.

Bron: ParadiseFM

8 reacties

 1. Lucho Rosales als het allemaal voor niks was voor het genen die dit menen, dan hebben jullie geen weet van wat PAR in 1999 veroorzaakt hadden toen ze de MACHTIGINGSWET in werking hebben gesteld. Nou dit was de plan die gelekt was van Minpres Rhuggenaath om in te voeren om allerlei maatregelingen te werkstelen.

 2. @Djaka, Er is ook zoiets als misbruik maken van demonstratierecht. Daartegen is het juist Lucho Rosales die zelf tegendemonstraties met geweld wil stoppen! Hij is zelf niet van vrije mening!

 3. @ DE Rechtsstaat en kutje plasje, ik heb jullie wel zien staan verscholen met ze twee achter dat miesserugge tuinkabouter boompje, waar was jullie vriend nou, die schreeuw bek van een tuin kabouter Cova da vazal en trol van Gerrit de Raaf, heb hem ook niet gezien toen Gerrit de Dief het hok in ging net zo ala de clowns Peppie & Kokkie die vermogens van het volk hebben verdient met rechte zaken van Gerrit de Boef ( gedetineerde )

 4. Nou, nou de MP doet “acte de presence” en alsnog willen anderen het hebben over …..!

  Afijn ik heb onze MP meer tegen dit z.g. groepje zeggen dan tegen het hele volk in de afgelopen 18 maanden.

  We glijden maar af en alsnog blijven men de men in hoekjes te dauwen.

  Slaap lekker verder.

 5. Dat Kennedy nog aandacht schenkt aan deze 3 clowns.

  Lucho weet niet dat hij en de PS hun kaarten zijn uitgespeeld..
  Elke keer als hij wat organiseerd komt er geen hond opdagen. Bij het optreden van de jostiband in een bejaardenhuis komt nog meer volk opdagen!

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties