27 C
Willemstad
• donderdag 8 december 2022

Extra | Journaal 7 december 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Tuesday, December 6, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 6 december 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra
- Advertentie -

DKR | Nederlandse Kansspelautoriteit geeft Curaçaose gokmaffia te veel ruimte

Dossier Koninkrijksrelaties.nl Den Haag – De Nederlandse Kansspelautoriteit onderneemt te weinig tegen vanaf Curaçao opererende webcasino’s. Dat vinden partijen die hebben meegewerkt aan een evaluatie van de Ksa...

Democracy now! | Monday, December 5, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 5 december 2022

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Democracy now! | Friday, December 2, 2022

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...
- Advertentie -

ParadiseFM | Monk dient klacht in tegen Cleopa

Linksboven Maximus-verdachte Carlos Monk van Kòrsou di Nos Tur | Archieffoto

Carlos Monk, van oppositiepartij Korsou di nos Tur, heeft een klacht ingediend tegen MAN-Statenlid Eugene Cleopa. Dit, omdat Cleopa seksueel getinte berichten zou rondsturen aan jonge mannen, soms voorzien van foto’s.

Monk heeft het over ongepast voorstellen vanuit het MAN-statenlid. De klacht zou zijn ingediend namens de ontvangers.

Cleopa zegt in een reactie tegen Amigoe dat mensen zijn betaald om hem te beschuldigen en dat Korsou di Nos Tur hem in een val wil lokken. Ook noemt hij dat Monk eerder aangifte deed tegen MAN-minister Steven Martina, kandidaatminister Neysa Schoop-Isenia en MAN-minister Kenneth Gijsbertha. Monk deed ook nog aangifte tegen de Centrale Bank enkele weken terug.

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

21 reacties

 1. Monk dient een klacht in ?
  Bij wie ? Parlement ? Politie ? OM ?
  Heeft hij de foto’s van Cleopa ontvangen ? Zo nee, dan is hij geen belanghebbende partij en zal zijn klacht ongegrond worden verklaard.

 2. @ericlapas : je hebt een topvrouw! Ook fijn dat jullie op deze manier nog een beetje de Curacaose economie en werkgelegenheid stimuleren

 3. Nu begrijp ik waarom de “#tag me too – beweging” toch zo populair is geworden, enkel en alleen omdat de doorsnee mens kiest liever voor ontkenning.

  Dus wellicht is dit het begin van een beweging tegen die predator “Cleopa”.

 4. Wat een zooitje ongeregeld daar op die foto BAHH!!!!
  En dat zou Curacao moeten besturen. Hoe achterlijk kun je zijn om op zulke types te stemmen.

 5. Tjesus, kan dit figuur met zn uitermate zieke geest nooit iets normaals schrijven:

  “ericlapas | 15 mei 2019 om 13:48 |
  Als seks met iemand van hetzelfde geslacht strafbaar is dan zat mijn vrouw allang vast want iedere ladiesnight betaalt ze graag een hoertje voor ons tweeën”.

 6. @Bulibuli: volgens mij stuurde hij foto’s naar mannelijke foetussen.

  Wat is dat voor stemmingmakerij. In het artikel staat: “Dit, omdat Cleopa seksueel getinte berichten zou rondsturen aan jonge mannen, soms voorzien van foto’s.”,
  en niet wat jij schrijft: “…Stel als het de waarheid is dat Cleopa foto’s naar minderjarigen stuurt?…”.

 7. @Knoek-koe: Hoezo wettelijke eis minimaal HBO ? In het heilige Nederland is het geen wettelijke eis, en hebben Annemarie Jorritsma en Jan Marijnissen het ook ver geschopt zonder HBO opleiding.

  Overigens als de spoeling dun is, heb je weinig te eisen.

 8. Het gaat hier niet om aangifte maar om een melding, voor zover bekend is homofilie niet strafbaar, het gaat hier puur om karaktermoord niets anders.

  Als seks met iemand van hetzelfde geslacht strafbaar is dan zat mijn vrouw allang vast want iedere ladiesnight betaalt ze graag een hoertje voor ons tweeën.

 9. Is het niet zo dat die “jonge mannen” zelf aangifte moeten doen ? Carlos Monk of de partij KDNT zijn geen belanghebbende in deze…..vraag me af of dit geen losse flodder is.

 10. Ik ben echt tegen Monk en consorten, MAAR is dit een ‘Don’t shoot the messenger’ scenario?

  Stel als het de waarheid is dat Cleopa foto’s naar minderjarigen stuurt? Accepteren wij dit puur omdat hij onderdeel is van de coalitie en omdat wij een enorm hekel hebben aan de oppositie?

  Laten wij a.u.b. niet dom worden door onze selectieve waarneming. Als iets fout is, dan is het fout. Het maakt me niet uit wie of wat. Dan kan Curaçao stappen vooruit zetten.

 11. Er gaan al jaren geruchten rond over bordeel bezoek van onze parlementariërs in het buitenland waar minderjarigen werken..

  De vraag is natuurlijk of Cleopa deze seksueel getinte berichten onder werktijd heeft gestuurd en of hij zijn positie als parlementariër heeft misbruikt om seks met mannen af te dwingen.

  Op zich is dit niet schokkend, ik heb gelezen dat getrouwde mannen soms na jaren seks met hun vrouw, ook het speelgoedje (dildo) van hun vrouw willen proberen, het schijnt opwindend te zijn.

  Wat opviel is weer het één tweetje tussen Direct en Monk, op zich is niets tegen maar Jachmin Pinedo ontpopt zich steeds meer als een walgelijk mens, dit is een kleine gemeenschap en een tv-station moet zich niet lenen voor dit soort dingen..

 12. Carlos ‘dronk’ Monk
  Señor Monk stond 10 jaar als interim-manager op de payroll van kraamkliniek Rio Canario alwaar de man per maand 10.000 NAF opstreek. En dat ging niet goed. Doch toen SOAB eens nader wilde komen kennismaken, vloog tot 2x toe de administratie spontaan in de brand. Waarna de boel praktisch op de fles ging

 13. ‘Het hachje van PS-minister Carlos Monk is gered. De benoeming van Ardieth Martha-Merien als hoofd van dienst van het vergunningenloket heeft hem niet de kop gekost. Wel moet de benoeming door Carlos Monk worden teruggedraaid. De promotie van de medewerkster van Monk deed behoorlijk veel stof opwaaien.Door haar bevordering door Carlos Monk steeg zij van schaal 9 naar schaal 16. De benoeming door Monk was met terugwerkende kracht geldig vanaf 10-10-‘10. Dat levert haar ruim 100.000 gulden aan niet-geïnd salaris op. Uit de documenten die het bestuur deze dagen heeft doorgenomen zou niet blijken dat de medewerkster van Monk gekwalificeerd zou zijn om in deze schaal benoemd te worden. Personen in schaal 16 zijn academisch geschoold.’

  Was (of is) deze golddig dame de byside van Carlos Monk?

 14. Integriteit begint in eigen partij.
  Het zou (het imago van) elke politieke partij sieren indien ze eerst eens zouden contempleren over de gedrags ethos van de eigen partijleden.

  Blijkbaar ligt de lat niet zo hoog als het om decscreening en toelating van “kandidaat” partijleden gaat. Tevens zou er een wet aangenomen moeten worden die stelt dat een statenlid minimaal een HBO (denkniveau) opleiding moet hebben en dat er een toelatingstoets basiskennis bestuurskunde / Good governance / staatsinrichting / juridische vaardigheden) moet worden afgelegd alvorens men kan toetreden tot hetvparlement.

 15. Mooi gezelschap op de foto.

  Amparo van de door en door corrupte familie dos Santos, hun ratvocaat ‘Kokkie’ Peterson, de aartluie profiteur Menki Rojer, de laffe meeloper Ribeiro en de alcoholmobilist Carlos Monk.

  Dit is Carlos Monk (Wikipedia):

  Net voor zijn vertrek naar het ministerie van Onderwijs benoemde Monk zijn rechterhand Ardieth Martha-Merien tot Hoofd van Dienst van het Vergunningenloket (Bentana di Information). Dit betekende voor haar een sprong van zeven loonschalen.[2] De partij PS stak hier een stokje voor.[3]

  n 2014 heeft ex-minister Carlos Monk een nachtje in de cel gezeten om zijn roes uit te slapen. Hij was door de politie van de weg gehaald, nadat een oplettende burger had gebeld dat een automobilist voor hem zeer gevaarlijk reed. Bij zijn aanhouding bleek zijn auto niet gekeurd, zijn belasting niet betaald en zijn auto niet verzekerd. Ook had Monk geen rijbewijs bij zich. Zijn auto is in beslag genomen.

 16. Monk is de parasiet die een tijd geleden op de weg naar Fuik stomdronken uit zijn auto is gehaald.

  Een auto die niet gekeurd en onverzekerd was en waarvoor evenmin de belasting betaald was.

  Monkey business.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Lees ook

Zoeken

- Advertentie -

Nieuwe reacties

- Advertentie -