ParadiseFM | MFK: “Onderzoek dubieuze PSB-lening aan bedrijf Camelia-Römer”

Cooper verwees daarbij onder meer naar een volgens hem dubieuze lening aan het bedrijf Blue Factor van minister Suzy Camelia-Römer | Extra

Volgens oppositiepartij MFK moet er een grondig onderzoek worden gedaan naar de financiele situatie bij PSB Bank.

Statenlid Charles Cooper zei dat vandaag tijdens een virtuele parlementsvergadering. Hij verwees daarbij onder meer naar een volgens hem dubieuze lening aan het bedrijf Blue Factor van minister Suzy Camelia-Römer.

Bron: ParadiseFM

18 Reacties op “ParadiseFM | MFK: “Onderzoek dubieuze PSB-lening aan bedrijf Camelia-Römer”

 1. @Tico, Juist. Zijn juist de foute figuren die alles weten..

  En vaak na een tijd keren ze tegen elkaar en komt alles naar buiten.

 2. Kijk hem daar zitten de obesitas, goed doorvoed notabene door mensen die wei nig of niets hebben, schaam je vetzak.

 3. Tico Martina

  Mensen luister naar de boodschap, analyseer deze en kijk of het berust op waarheid. Staar je niet blind op de boodschapper. Ja Charles Dikbuik is zelf ook corrupt maar hij heeft in deze gelijk. Doordat wij ons blindstaren op de boodschapper kon de Black Jet Set graaien, stelen en oplichten. Zelfs als het gestaafd werd met bewijzen schreeuwden we allemaal “ja maar kijk wie het zegt”. Norbert George is een arrogante kwal, maar had hij ongelijk in zijn rapport over de Tromp connectie? Gerrit Schotte is een gladde mooi prater, maar had hij ongelijk toen hij de feiten over Tromp benoemde? Hero Brinkman is een niet prettig heerschap om mee om te gaan, maar had hij ongelijk in zijn epistel “Curacao Mafia-eiland”? Nogmaals kijk naar de boodschap en niet naar de boodschapper. Vergeet niet dat er opeens heel veel informatie die lange tijd verborgen was naar buiten komt. Waar komt die vandaan, van de hende nechi i na drechi of toch van ….? Durf zelf na te denken.

 4. De code of cunduct moet vast gelegd worden in wet. Wet overtreden/schuldige bevonden worden aan is het verbeurd verklaren van het aannemelijk gemaakte voordeel en ondslag uit functie. Is nog al simpel lijkt me. En iedereen kan het aanhangig maken. Van politiek tegenstander, integriteit’s commissie (moet zelf ook wel de toets van integriteit doorstaan) tot burgers.
  Maar ik denk dat de dreiging voldoende is om het bestuur een stuk eerlijker te krijgen.

 5. @Knoek-koe, je schreef; Het wordt tijd dat er een goede code of ethics en code of conduct wordt geïnstalleerd waar gezagdragers zich verplichten aan te houden.

  Helemaal gelijk, maar wie gaat die naleving controleren? Toezichthouders worden kort gehouden of niet opgericht. RvT/RvC leden komen telkenmale uit dezelfde kring.

  @Ook dat nog, inderdaad, kom met feiten of op zijn minst een goed onderbouwde verdachtmaking.

  Een paar minuten rondstruinen in het handelsregister toont inderdaad de betrokkenheid van een Camelia aan bij het inmiddels gefailleerde Blue Factor BV

 6. Heeft de pot dan ongelijk als hij zegt dat de ketel zwart ziet? Van mij mag de ketel het zelfde zeggen over de pot. Dat maakt mij niet uit en doet ook niets af aan de kleur

 7. De pot verwijt de ketel dat hij zwart is .
  Vreemd , heel vreemd .

 8. Holle bolle Gijs moet maar eens een keer goed in de spiegel kijken!!
  Ladron grandi esey.

 9. Knoek-koe

  ….”Denk maar aan directiekosten en uurtarief curator Rogiertje). Moest ooit al wieberen bij de corrupte PWC club.. Dan moet je het wel heel bont maken!”….

  De regering is corrupt, en maakt als poortwachter de kluisdeuren van de staatskas open, zodat de ratten erbij kunnen…

  En ratten zijn het, ze doen hun naam eer aan: Ratvocaten , Roof accountants, en curgraaitors

 10. De 32 miljoen van Insel Air? …

  Vraag maar aan Andre Delger die als CFO 35 duizend per maand pakte (Denk maar aan directiekosten en uurtarief curator Rogiertje). Moest ooit al wieberen bij de corrupte PWC club.. Dan moet je het wel heel bont maken!

 11. Knoek-koe

  …”Ik denk dat onderzoek naar alle politici op zijn plaats is”……

  Ja, @Brian, ook die van de “deftige” partijen.
  Ook Emily de Jongh El Hage, met haar autolease deals, ook David Dick met van alles en nog wat, en Zita, Zita’s zus en Zita’s echtgenoot , . En wat is er met de boot van Omayra gebeurd? En dan hebben we Etienne Ys , Insel Air, Ennia, CBCS, alles waar die man inzit gaat kapot, en ruikt naar zelfverbetering. De 32 miljoen van Insel Air? …

 12. Ik denk dat onderzoek naar alle politici op zijn plaats is.

  Trouwens de miljoen van David Dick??

 13. Kop van jut c cooper een van de dubieuzen. Onderzoek naar cooper zou wel degelijk op z’n plaats zijn.

 14. Knoek-koe

  ….”Ik wil feiten zien…
  als de feiten kloppen,
  weg met dat wijf
  maar eerst feiten.. vooral van deze dikke “meneer””…..

  [email protected], Deze praktijken zijn waarschijnlijk nog 10x erger dan wat wij zien of horen.
  Het is een grote vuile poepput met decennia opgehoopte drek.

  CC is waarschijnlijk geen haar beter, maar van Suzy alias Imelda Marcos verwacht ik niet anders

 15. Ook dat nog

  Ik wil feiten zien…
  als de feiten kloppen,
  weg met dat wijf
  maar eerst feiten.. vooral van deze dikke “meneer”

 16. Knoek-koe

  Het wordt tijd dat er een goede code of ethics en code of conduct wordt geïnstalleerd waar gezagdragers zich verplichten aan te houden.

  Die 100% in lijn is met de code of conduct & ethics van landen met een eerste wereld signatuur zoals noord Europa en Canada.

  Dit moet een onvoorwaardelijke voorwaarde zijn voor Curaçao, alvorens er 1 cent overgemaakt wordt

 17. Al was het alleen al om de schijn van belangenverstrengeling te voorkomen (en uiteraard ook de echte belangenverstrengeling) ministers, parlementariërs en ambtenaren horen geen bedrijf te hebben naast hun functie. Bij opdrachten vergund aan een bedrijf van een familie lid heeft de minister, parlementariër of ambtenaar een meldingsplicht. Stop de frauduleuze praktijken die ten koste gaan van de bevolking.

 18. Abraham Mossel

  MFK op naaier Holle Bolle Gijs heeft ook weer bagger met kots gesproken. Kom met bewijzen en niet met lam lul verhalen voor het klotjes volk, je hebt gezien wat er sinds vandaag met Bouterse gaat gebeuren, let op ook jij komt aan de beurt Bollie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *