ParadiseFM | MFK-leider Pisas besmet met coronavirus

De directie van de MFK heeft alle vergaderingen geannuleerd waarbij Pisas aanwezig moest zijn. Ook zijn al zijn directe contacten in quarantaine geplaatst | Extra

MFK-leider Gilmar ‘Pik’ Pisas is besmet met het coronavirus. Dat heeft de partij zelf naar buiten gebracht in een persbericht.

Pisas kreeg afgelopen donderdag al symptomen en vandaag bleek dat zijn testuitslag positief was. De directie van de MFK heeft alle vergaderingen geannuleerd waarbij Pisas aanwezig moest zijn. Ook zijn al zijn directe contacten in quarantaine geplaatst.

Verder vraagt de MFK iedereen die met Pisas in contact is geweest de instanties hierover te contacteren.

Bron: ParadiseFM

6 Reacties op “ParadiseFM | MFK-leider Pisas besmet met coronavirus

 1. Dat zo iemand premier van Curaçao kon worden en gelijk 300 f&f bij de overheid loosde, vertelt ons waarom we derde wereld zijn en voorlopig zullen blijven.
  Cant build a first world country with thirld world intellligence/minds

 2. Drechi pa bosnan Tur

  Trui:
  Foei……
  Wat een laag bij de grondse uitspraak. Jij bent een echte misantroop.
  Maar ja: als jij ineens positieve dingen zou gaan zeggen, zou ik me dood schrikken. Maar o.a. van jou afkomend bevreemd het me niet…..

 3. Gerrit de Raaf komt morgen alweer vrij. HEt circus kan weer beginnen

 4. Moeten wij ons in dit land niet schamen dat iemand van dit niveau parlementariër is?

 5. Als het om leden van de criminele mafiapartij MFK gaat hoop je toch dat ze in de Covid statistiek in het getal rechtsonder terecht komen.

 6. Abraham Mossel

  Dit zou normaliter de nek slag moeten zijn voor Pik Pisas als politiek lijder ( met een lange ij ) en volks vertegenwoordiger van de corrupte MFK. Het is toch van de domme om te denken dat als je je zelf niet helemaal lekker voelt in deze ( corona ) tijd gewoon nog bijna een week door te blijven werken, en nu zitten ze daar bij de MFK in problemen, aangezien het viswijf ook al is uit geschakeld. Maar elk nadeel heeft ook zijn voor deel, nu kan Gerrit de Raaf over een week roepen dat nu eidereen ziek is hij de man is om de MFK te redden en zich er toch mee mag bemoeien, word lachen HAAA, nu jij weer ?? je weet wie ik bedoel .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *