ParadiseFM | MFK bezorgd om Baseballpark Little League

Carolina heeft een paar dagen geleden bezoek gebracht aan het park in Suffisant en zegt dat zowel het park als de omgeving zwaar verwaarloosd zijn | Extra

Juniel Carolina heeft namens de MFK vragen gesteld over de staat van het Little League baseballpark.

Carolina heeft een paar dagen geleden bezoek gebracht aan het park in Suffisant en zegt dat zowel het park als de omgeving zwaar verwaarloosd zijn.

De parlementariër heeft hierover vragen gesteld aan Minister Rhuggenaath van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport. Carolina wil onder andere weten welke instantie hiervoor verantwoordelijk is en of het park gerenoveerd kan worden.

Bron: ParadiseFM

5 Reacties op “ParadiseFM | MFK bezorgd om Baseballpark Little League

 1. Abraham Mossel

  De spleet tand Carolientje van de MFK heeft iets op gemerkt wat al jaren bekend is, Tjonge Tjonge wat een uitvinder die bezorgde Carolientje. Je blijft lachen op deze klip. PS wie gaat zijn zakken gigantics weer vullen aan dit doelloze project, Carolientje zelf via een losers vriend.

 2. MFK in actie nu de verkiezingen eraan komen.
  De Romeinen wisten het al. Geef het volk brood en spelen en ze zijn tevreden.
  Het brood gaat ze te ver maar daar zorgen vrijwilligers, donateurs en Nederland wel voor maar het opknappen van een veldje voor de spelen kan er misschien nog net af.
  Hoe zit nog maar met het sportpark in Barber. Na tig jaar de sporthal en 1 maand geleden starten met het bruikbaar maken van het sportveld. Raden wie deze gebeurtenissen op zijn conto gaat schrijven.

 3. Wat is niet verwaarloosd op het eiland.
  Bakove republiek!
  We hebben inmiddels een libanees, halve surinaamse hindustaan, een Colombiaan , een yakumeintje, en de nodige afrikanen aan het roer gehad…
  Het werkt niet….

 4. Mfk en bezorgd zijn , twee tegen-strijdigheden. Ze zijn druk bezig te proberen te redden wat er nog te redden valt met hun campagnes. Uitschot.

 5. Dat krijg je als alles op dit eiland gratis moet zijn .
  De overheid moet helpen .
  Neem eens een keer zelf de initiatief .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *