ParadiseFM | MEO sluit Chill op Mambo Beach

Er werden in totaal negen zaken gecontroleerd waarvan er twee gesloten zijn, waaronder ook de Chill & Grill bar op Mambo Beach.

Er zijn gisteravond weer twee zaken gesloten die zich niet aan de regels hielden.

Het multidisciplinaire team van de politie heeft in samenwerking met MEO controles uitgevoerd in de buurt van de Rooseveltweg, Winston Churchillweg, Californiaweg, Bapor Kibrá, Saliña, Bargestraat, Loostraat en Caracasbaaiweg.

Er werden in totaal negen zaken gecontroleerd waarvan er twee gesloten zijn, waaronder ook de Chill & Grill bar op Mambo Beach. De politie kondigt aan dat er nog meer controles aan zullen komen.

Bron: ParadiseFM

7 Reacties op “ParadiseFM | MEO sluit Chill op Mambo Beach

 1. Ha, ha, ha,ha, moet lachen met je reactie. doe maar bijdehant; het lijkt wel of je je op je pik getrapt voelt, nu je wat kritiek krijgt, precies wat de YDK verweten wordt, dat we daar niet tegen kunnen.Heb bij andere sluitingen, eveneens op KKC vermeld , nooit reactie van je gezien, vandaar mijn reactie
  Snap je het een beetje of heb je meer uitleg nodig ?

 2. Joep Meloen

  @ Shimariku

  Geloof niet dat je er veel van begrepen hebt. Het interesseert mij helemaal niets of Chill is gesloten of niet, ben er nog nooit geweest en zal er ook nooit komen.
  Waar het mij om gaat is dat we alleen van dit coronavirus, en dus de maatregelen, afkomen wanneer IEDEREEN zich aan de maatregelen houdt.
  De ene tent sluiten, maar een andere, ook bekende tent, openlaten, terwijl je weet dat daar de regels ook worden overtreden …………….en dus besmettingen kunnen optreden, is een redelijk zinloze actie.

  In deze tijden moet je alle zaken aanpakken die de regels aan hun laars lappen. Nu selectief tekeer gaan heeft hetzelfde effect als dweilen met de kraan open.
  Snap je het een beetje of heb je meer uitleg nodig ?

 3. How low can you go; wat een triestige mannetjes hier, nu eens een Hollandse zaak die moet sluiten vanwege niet in orde en meteen reacties van” die en die reden ook door het rood en zijn niet beboet” Eat it, en blijf jullie maar frustreren. @Trui als jij daar gaat, hoef je niet erbij te zeggen een magneet voor proleten, je aanwezigheid daar maakt dat duidelijk genoeg

 4. Wat meer details Joep.

  Voor Beflapas.

 5. Joep Meloen

  Kan MEO dan ook even het illegale bordeel bij mij in de buurt sluiten ? De politie doet het niet, want die komen zelf ook even voor wat ‘service’ van de dames.

 6. Kan MEO ook even bij Building Depot controleren, hun restaurant zat vanmiddag tjokvol.

 7. Macambatent met scherpe happy hour prijzen.

  Ik ben er wel altijd de enige zonder tattoos. Het is een magneet voor proleten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *