ParadiseFM | Meeste inbraken in Bándariba

Tot nu toe zijn er dit jaar op Curaçao 853 inbraken gemeld. Meer dan de helft daarvan, namelijk 436, zijn gepleegd in het oostelijke Bándariba.

Inwoners van Bándariba hebben meer kans om slachtoffer te worden van een inbraak in hun huis dan bewoners in de rest van Curaçao.

Dat heeft de politie gisteren bekend gemaakt. Tot nu toe zijn er dit jaar op Curaçao 853 inbraken gemeld. Meer dan de helft daarvan, namelijk 436, zijn gepleegd in het oostelijke Bándariba.

Binnenkort wordt daar een preventieweek georganiseerd om bewoners te infomeren wat ze kunnen doen om inbraken te voorkomen.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | Meeste inbraken in Bándariba

 1. Binnenkort wordt daar een preventieweek georganiseerd om bewoners te infomeren wat ze kunnen doen om inbraken te voorkomen.

  Geef de burgers ook een wapen!

 2. Joep Meloen

  Hmmm, vervelend, woon daar ook en het begint inderdaad vervelend te worden. Iedere dag een half verscheurd lijk vinden in je tuin, dan in de auto laden en naar de Shut rijden, begint een soort van dagtaak te worden.
  Heb de honden al gevraagd om de volgende keer de idioot te vergezellen naar de Shut, zodat hij zelf in het water kan springen. Scheelt mij een hoop tijd en opruimwerkzaamheden.

 3. Gaat weer lekker daar in het oosten
  Een preventieweek .
  Daar ze moeten ze mee doen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *