ParadiseFM | Meeste bedrijven krijgen steun

Waarschijnlijk eind van de maand kunnen de aanvragen voor de maand mei worden gedaan | Antilliaans Dagblad

De minister van Economische Ontwikkeling Giselle McWilliam heeft bekend gemaakt dat verreweg de meeste bedrijven die steun hebben aangevraagd in het kader van de NOW-regeling ook daadwerkelijk steun hebben ontvangen.

Vier weken geleden konden de eerste aanvragen worden ingediend voor de tegemoetkoming van salarissen. Waarschijnlijk eind van de maand kunnen de aanvragen voor de maand mei worden gedaan.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | Meeste bedrijven krijgen steun

 1. ericlapas

  Het blijft ook in de corona tijdperk hetzelfde verhaal de politici gaan er vanuit dat de bevolking achterlijk is, op zich wel begrijpelijk als de bevolking op hen heeft gestemd.

  Mc Williams heeft het over de meeste bedrijven die een NOW regeling hebben gevraagd die ook hebben gekregen maar ze noemt geen getallen en geen percentages.

  Het valt niet goed te keuren maar wel begrijpelijk dat iemand haar met de dood heeft bedreigd, het is om een punt hoofd van te krijgen.

 2. Fred Schiedam

  Als minister van Economische Ontwikkeling heeft zij het groei-akkoord inmiddels laten vastlopen in de buraucratie? Kan tijdens een persconferentie naar de stand van zaken daarvan worden geïnformeerd?

 3. ericlapas

  Ook deze minister heeft geen enkele visie en regeert als een kip zonder kop. Veel bedrijven kunnen zonder problemen open gaan, het enige wat dit kabinet weet is 2 meter afstand (na mi dos). Het slaat nergens op er zijn zoveel maatregelen die genomen kunnen worden zodat de meeste bedrijven open kunnen.

  Laat ik het dicht bij huis houden, Campo kan vrij simpel weer open, het enige wat moet gebeuren is een plexiglas scherm met één of twee gaten erin dat de klant en sekswerkster van elkaar scheiden.

  Enige nadeel is dat de klant staande en niet liggend aan zijn trekken moet komen. Een plexiglas kost minder dan de salarissen van alle medewerkers betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *