ParadiseFM | Meerdere verkeersongelukken het afgelopen weekend

Mahaaiweg en Gosieweg | Foto Extra

Weer een aantal verkeersongelukken het afgelopen weekend. Gisteravond vond onder meer een ernstig ongeval plaats op de Mahaaiweg bij de kruising met de Cas Coraweg.

Daarbij vond een botsing plaats tussen een pick-up en een personenauto (zie foto). De bestuurder van een van beide voertuigen zou door rood licht zijn gereden. De recsue unit van de brandweer moest eraan te pas komen om de inzittende uit het wrak van de auto te halen. De gewonde bestuurder werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Een ander ongeluk vond gisteravond plaats op de Gosieweg. Een auto wilde daar afslaan zonder voorrang te verlenen aan een auto die uit de andere richting kwam. Een botsing was onvermijdelijk. Hierbij viel één gewonde, die met de ambulance naar het ziekenhuis werd vervoerd. De materiële schade was aanzienlijk.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | Meerdere verkeersongelukken het afgelopen weekend

 1. @ Ericlapas,

  Het heeft met snelheid niet veel te maken, het heeft alles te maken met verkeersinzicht en dat ontbreekt hier volledig. Velen hebben een rijbewijs, maar het verkeer is voor hen nog steeds een groot raadsel. Anticiperen kunnen ze niet, regels kennen ze niet en ze zijn met alles bezig…………..behalve autorijden.
  Het is de taak van de overheid om de verkeersveiligheid te verbeteren, maar zolang er geen eisen worden gesteld aan rij-instructeurs, examens helemaal niets voorstellen, de verkeerswet nog uit de vorige eeuw stamt en de politie niet wil handhaven………..tja, dan zullen we nooit ergens komen.
  De wil ontbreekt letterlijk overal, maar dat ontbreekt overal in deze samenleving. We willen niets, we doen gewoon waar we zin in hebben. Wie anarchie nastreeft moet gewoon naar Curacao kijken: Anarchie ten top.

 2. @Eric.
  Het merendeel van de bestuurders zijn of idioot of rijden als een idioot.
  Maar dat weten we allemaal, maar er iets aan doen ho maar.
  Qua verkeer is dit eiland echt een 3e wereldland. En misschien op andere gebieden ook wel.

 3. De Mahaaiweg en Gosieweg, ik kan mij niet voorstellen dat iemand harder dan 50 KM/uur op één van die wegen rijdt. Zo te zien is dit ongeluk ook dicht bij een verkeerslicht gebeurt. Volgens mij kan je zelf je best doen in het verkeer maar vroeg of laat komen wij allemaal een idioot op de weg tegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *