ParadiseFM | ‘Medewerkers van UTS met vast arbeidscontract hoeven niet te vrezen voor hun baan’

Vandaag wordt in het parlement gesproken over de toekomst van UTS en de mogelijke privatisering. | Extra

Volgens directeur van telecommunicatiebedrijf UTS Paul de Geus zullen mensen met een vast arbeidscontract bij het bedrijf hun baan niet verliezen.

Dat zei De Geus gisteren bij TeleCuraçao. Vandaag wordt in het parlement gesproken over de toekomst van UTS en de mogelijke privatisering. Volgens vakbond SITKOM, dat de belangen vertegenwoordigt van werknemers van UTS, dreigen mensen hun baan te verliezen in de nieuwe situatie.

De Geus stelde gisteren dat ook bij een nieuwe stap van het bedrijf de arbeidscontracten zullen worden gerespecteerd en mensen niet zomaar hun baan kwijtraken.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “ParadiseFM | ‘Medewerkers van UTS met vast arbeidscontract hoeven niet te vrezen voor hun baan’

  1. Dus alleen politiek vriendjes zitten er nu en die mogen blijven

  2. Volgens Paul de Geus zullen mensen met een vast arbeidscontract hun baan niet verliezen. Ik hoorde hem bij Morrubondia dit ook zeggen, Nicole Maduro zit te modelleren voor de camera in plaats van vragen te stellen.

    Hoe kan De Geus dit garanderen? Het bedrijf moet toch kunnen concurreren? Verkoop De Geus UTS aan zichzelf? Sinds ik weet dat Elza Rozendaal met deze man het bed deelt, vind ik haar plotseling ook een walgelijke vrouw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *