ParadiseFM | Medewerker Klinika Capriles positief getest

Klinika Capriles heeft in nauw overleg met de GG&GZ alle maatregelen genomen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen | Persbureau Curacao

Een medewerker van Klinika Capriles is afgelopen vrijdag positief getest op het coronavirus. De betreffende medewerker is in isolatie geplaatst.

Volgens protocol is de afdeling waar deze persoon werkzaam is, in quarantaine geplaatst. Het psychiatrische ziekenhuis geeft aan dat de veiligheid van de medewerkers, de bewoners en de cliënten op de eerste plaats staat.

Klinika Capriles heeft in nauw overleg met de GG&GZ alle maatregelen genomen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “ParadiseFM | Medewerker Klinika Capriles positief getest

  1. wladimiro matos

    Kan het coronavirus je geest besmetten?

  2. De medewerker is vrijdag getest maar nergens staat erbij of het op basis van klachten was of dat de medewerkers regelmatig getest worden.

    “De veiligheid van de medewerkers, de bewoners en de cliënten staat op de eerste plaats”. Wat een bullshit verhaal, steeds meer medewerkers in de zorg raken besmet en dat gebeurt niet binnen ziekenhuizen dus waar blijft hun verantwoordelijkheid?

    Medewerkers in de zorg moeten zich iets verantwoordelijker gedragen en niet elke avond alle happy hours op het eiland langsgaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *