ParadiseFM | Marcos Cova ook “Vishionario”

Aanstaande zaterdag presenteert Marcos Cova zijn visie voor de toekomst van Werkgelegenheid en Economie op Curaçao.

Bedrijfseconoom en ondernemer Marcos Cova heeft zijn lidmaatschap aan de nieuwe politieke partij Vishon bekendgemaakt.

Cova heeft laten weten dat hij gelooft dat het eiland op dit moment behoefte heeft aan een daadkrachtige, zakelijke en commerciële aanpak, om onze economie weer aan te zwengelen.

Ook zei Cova niets met traditionele politiek te hebben en zich daarom altijd bewust op afstand te hebben gehouden, door de komst van Vishon heeft hij besloten een bijdrage te leveren door de politieke arena te betreden.

Aanstaande zaterdag presenteert Marcos Cova zijn visie voor de toekomst van Werkgelegenheid en Economie op Curaçao.

Bron: ParadiseFM

7 Reacties op “ParadiseFM | Marcos Cova ook “Vishionario”

 1. Abraham Mossel

  Waarom hebben al die mannen die op curacrim in de politiek gaan altijd zo een lange nek en eier hooft, wie kan mij uit de drom helpen. Graag geen advice van Drekkie svp?.

 2. Abraham Mossel

  Ik wil een totaal foto zien van deze Cova, misschien lijkt hij in volle lengte ook op de schreeuwer cq lilli putter met de naam Cova.

 3. Dark truth,
  Ik vind het frappant hoe een film in een notendop de werkelijkheid beter kan weergeven dan menig oppervlakkige artikelen die dag in dag uit in suffe kranten zoals de Extra vershijnen.De werkelijkheid wordt accuraat tijdloos gepresenteerd, although disguised, in de Narcos clip op de facebook van kkc gepresenteerd. Toerisme wordt als rest post gebruikt voor de onverklaarbare zwarte deviezenstromen die via de banken en fondsen binnenkonen.

 4. Elke persoon op zijn merites toetsen.
  Hij heeft zijn naam echter niet mee.

  Bij de naan Cova denk ik aan: Recordhouder snoepreizen en opstoker.

  Geen minister heeft zoveel rondgereisd en “getravelled” als E. Cova.

  Ik denk tevens aan BOO, dat uitgerekend de man die zo pretendeert op te komen voor de arbeider, wegkeek bij de mensonterende arbeidsomstandigheden van de gast/dwang arbeiders/ slaven bij de BOO.

 5. Dit lijkt me de zoveelste avonturier die voor zekerheid kiest door politicus te worden. Niets aan Marcos Cova en zijn partij doet denken dat er verandering op komst is. De enige oplossing voor Curacao en haar bewoners is, een gemeente van Nederland worden.

 6. ‘n echt cova-gezicht.

 7. Grappig rijmt op Marcos rijmt op Narcos. Ik hoop niet dat dat zijn werkelijke visie is. Zie facebook kkc voor een inleiding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *