ParadiseFM | Maatregelen blijven gelden tot 11 januari

 

Epidemioloog Izzy Gerstenbluth stelde vanmiddag dat het goede nieuws is dat we niet in lockdown gaan, terwijl dat wel het geval is in veel andere landen | Antilliaans Dagblad

De huidige coronamaatregelen blijven op Curaçao in ieder geval de komende weken gelden. Dat heeft minister-president Eugene Rhuggenaath vanmiddag gezegd.

Dat betekent dat de avondklok blijft gelden, mensen niet in groepen bijeen mogen komen en zoveel mogelijk afstand moet worden gehouden.

Epidemioloog Izzy Gerstenbluth stelde vanmiddag dat het goede nieuws is dat we niet in lockdown gaan, terwijl dat wel het geval is in veel andere landen.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “ParadiseFM | Maatregelen blijven gelden tot 11 januari

  1. Mensen niet in groepen bijeen… HA!!! En vanavond op Soto dan?
    Politieke bijeenkomst met politie en veel mensen, maar ja… dan is het Virus “woke” en doet niets. Eikels….

  2. Jammer en geen goed nieuws voor vele mensen en families. Jammer ook omdat zo velen hun best doen met kapjes , afstand enz.. Van dank of beloning is jammer genoeg geen sprake; niet slim. Het enige echt goede nieuws is dat ik heb begrepen dat er tijdens de ‘feestdagen’ niet al te streng zal worden opgetreden. Behalve natuurlijk (en terecht) tegen diegenen die veel te ver gaan zoals het organiseren van feesten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *