ParadiseFM | Londen legt mensenrechtensancties op aan Venezuela

Het is de 3e keer dit jaar dat de Britse regering een groep mensen straft voor het schenden van mensenrechten | Ariana Cubillos/AFP

Het Verenigd Koninkrijk legt sancties op aan politici en overheidsfunctionarissen uit verschillende landen, waaronder Venezuela omdat ze verantwoordelijk worden geacht voor ernstige mensenrechtenschendingen.

Het gaat om verschillende leden van het regime van de Venezolaanse president Maduro. Hun banktegoeden in het Verenigd Koninkrijk worden bevroren, zo heeft de regering vandaag bekend gemaakt.

Het is de derde keer dit jaar dat de Britse regering een groep mensen straft voor het schenden van mensenrechten onder de zogenoemde Magitski-wetgeving. De maatregelen zijn in coördinatie met de VS genomen. In totaal zijn aan 31 mensen of organisaties sancties opgelegd.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “ParadiseFM | Londen legt mensenrechtensancties op aan Venezuela

  1. Het Britse sanctiebeleid is niet zonder eigenbelang.

  2. En dan heb je op dit eiland van die idioten die deze Maduro de hemel inprijzen. Dit eiland zeikt graag over Nederland, en over slavernij, wat ook dramatisch was.
    Maar is zich duidelijk niet bewust van de voorrechten om in een rechtsstaat te leven waarin je zo je boeltje kunt pakken en naar Nederland vertrekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *