28 C
Willemstad
• dinsdag 26 oktober 2021 05:33

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Lichaam overleden medewerkster Marine overgebracht naar Nederland

Schiphol

Het lichaam van de medewerkster van de Koninklijke Marine die vorige week maandag om het leven kwam op Curaςao is vandaag aangekomen in Nederland.

De vrouw werd anderhalve week geleden dood aangetroffen in het zwembad van een huis. Haar man, ook een marinemedewerker, werd afgelopen zondag aangehouden omdat hij verdacht wordt van nalatigheid of betrokkenheid bij de dood van zijn echtgenote.

Afgelopen maandag werd zijn in verzekeringstelling met acht dagen verlengd, maar de hechtenis werd ‘s avonds geschorst, zodat hij met het lichaam van zijn overleden vrouw terug naar Nederland kon reizen. Bij die schorsing is overeengekomen dat hij zich te allen tijde beschikbaar stelt voor Justitie en OM.

- Advertentie -

Onderzocht wordt of drugs en alcohol de doodsoorzaak zijn geweest. De twee waren op een feestje, het zwembad bevond zich bij het huis waar dat werd gehouden.

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

16 reacties

 1. Ik ben onderweg naar de snek op de Rooseveltweg.

  Als ik morgen niet op de voorpagina van de Vigilante sta, is het goed gegaan.

 2. Beste Trui; Ik heb dat wel eens gedaan, bij de snek aan de Roosenveld weg en als commentaar kreeg ik te horen (nee geen vuist) “bon makamba”, daarna zaten we gezamelijk te lachen.

 3. @Trui: door e.o.a bug moeten al mijn posts ( en van nog iemand anders) elke keer gemodereerd worden.
  Neem maar aan dat dit door KKC grondig wordt gedaan.

 4. Joep heeft het goed!
  Overigens, als iemand mij als makamba aanspreekt (wat ik overigens niet ben) antwoord ik altijd: zeg het eens neger. Nog nooit problemen gehad.

 5. Heeft meer te maken met het opvliegend karakter van de gemiddelde YdK dan enig besef van goed en fout.
  Diezelfde joker, die door het geluid gaat als men hem neger noemt, roept 2 seconden daarna, alsof het de gewoonste zaak ter wereld is: ‘he Chino, geef me een bier’ of ‘he Makamba, wat moet je hier ?’.

  Oftewel het moet allemaal een beetje van 1 kant komen, dus dan moet je ook niet verbaast staan te kijken wanneer je de bal krijgt teruggekaatst.

 6. Dan zou ik de redactie eens willen vragen om in de snek eens ‘biertje, neger’ te proberen.

  Maak wel eerst een afspraak bij de tandarts.

 7. Dus ik begrijp als de 1 in het water springt de ander er maar
  achteraan moet gaan.
  Vreemde gedachtegang uiterst merkwaardig eigenlijk.

 8. @Trui; NEE La Stiwz krijgt geen voorkeursbehandeling wat betreft de regels van de KKC. Het woord makamba wordt herhaaldelijk gebruikt. Het woord neger idem dito.

 9. @ Trui,

  Ik begrijp dat je niet snapt dat de reactie van LaStiwz een reactie is op de post van S.Bolivar die het prachtige scheldwoord ‘makamba’ weet neer te zetten. Dan is de reactie van LaStiwz niet meer dan logisch.

  En kom aub niet aanzeilen met de mededeling dat makamba hier niet als scheldwoord is gebruikt. Dan begrijp je de 2 tekens erachter niet helemaal.

 10. Dunkt mij dat la Stiwz een voorkeursbehandeling krijgt bij de redactie als het om de toepassing van de forum regels gaat.

  All animals are equal, but La Stiwz is more equal than others.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

Extra | Journaal 25 oktober 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Tickets naar Curaçao rond kerst kunnen oplopen tot boven de 10.000 gulden

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Wie rond de kerstdagen naar Curaçao wil vliegen moet zijn vluchtdagen zorgvuldig uitkiezen. Ga je in het nieuwe jaar terug, dan kunnen de prijzen...

PBC | Toeristische sector Curaçao bezorgt over QR-code

Persbureau Curacao De toeristische verblijfssector op Curaçao maakt zich zorgen over de onlangs aangekondigde maatregelen rond de invoering van de QR-code. Die is te abrupt ingevoerd. Chata, die...

PBC | Aantal vaccinaties op Curaçao passeert de grens van 100.000

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Op Curaçao is dit weekend de 100.000 bewoner gevaccineerd. Het gaat om de eerste prik. Bijna 92.000 van hen hebben inmiddels een tweede prik...

DolfijnFM | Premier Aruba ontkent banden met lokale drugskartels

De premier van Aruba, Evelyn Wever-Croes ontkent geruchten dat zij hechte banden heeft met de lokale drugsmaffia. Die zou geleid worden door haar familie. De geruchten werden verspreid...

DolfijnFM | Maar een persoon positief getest

Vandaag slechts één positieve test op bijna 1400 afgenomen coronatests. Met veertien patiënten die hun isolatie mochten beëindigen komt het totaal aantal actieve cases in Curaçao op...
- Advertentie -