27.5 C
Willemstad
• woensdag 1 december 2021 12:19

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Leider manifestatie aangehouden

Gisteren leidde Mutueel de manifestatie op het Fortplein en werd door Rhuggenaath uitgenodigd voor een gesprek, dat hij echter weigerde | Persbureau Curacao

Lon Mutueel, één van de leiders van de manifestatie van gisteren is woensdagavond door de politie gearresteerd.

Mutueel was vorig jaar één van de organisatoren bij de protesten tegen de sluiting van Feffik. Vorige week sloot hij de Julianabrug met enkele mede demonstranten af.

Gisteren leidde hij de manifestatie op het Fortplein en werd hij door Rhuggenaath uitgenodigd voor een gesprek, dat hij echter weigerde. Volgens Mutueel moest Rhuggenaath op het plein met de manifestanten spreken.

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

13 reacties

 1. NB
  Wat Wesley Kook van Selikor en de zijnen aangaat je moet je schamen dat je nog steeds geen cent salaris hebt ingeleverd. Zolang de graaiers bij de overheidsnv’s niet meewerken zullen de problemen blijven.
  Mensen met een BS salaris bestelen met 12:5% terwijl de top, RvC, etc gewoon niets doen. De onvrede blijft gewoon op deze manier en geeft de oppositie de gelegenheid anti NL sentimenten te uiten.
  Je kunt een citroen ook maar tot het end uitknijpen. Echt wat een boevenzooi!

 2. Mutueel heeft zich steeds laten ophitsen door Pik cs en dos Santos. Jammer dat nieuws bij Paradise fm zelden duidelijk is. Wat onderzoek zou helpen om de lezers duidelijkheid te geven.
  Verder zijn er een flink aantal van de relschoppende vernielers die uit de verschillende gangs komen.

  De jongelui die gewoon vreedzaam meeliepen krijgen nu de schuld wat niet juist is.
  Deze jongens hebben geen enkel perspectief en zullen als er niet wordt ingegrepen aan de kant blijven staan net alle gevolgen die dit voir de samenleving meebrengt.
  Afgelopen zaterdag stond er een prachtig art in het AD over buurt-hulp-verlener Frank Leito die zich al 30 haar inzet voor de bevolking en jeugd van Rooi Santu. Echt moi wat die man voor de jongeren gedaan heeft en nog steeds doet om ze van de straat te krijgen.
  Juist dankzij deze en vorige regeringen die niets maar dan ook niets doen behalve voor zichzelf vrienden en fam stopte elke subsidie. Maw niemand interesseert zich voor de groep die in moeilijke omstandigheden moeten -over -leven.
  Jammer dat dat art niet op KKC is geplaatst.

 3. @Mosselman:
  Hoe ik dat zo goed weet?
  Omdat jij met je grote snater hier op KKC zelf hebt lopen bazuinen dat nu jullie Kennedy aan de macht is, jullie ons wel zouden laten zien van hoe het moest en hoe het hoorde.
  Later heb je met evenveel poeha echter verteld dat je van je levensdagen niet MEER op Kennedy hier zou stemmen.
  DAAROM Oen!!!

 4. Ik blijf meewarig mijn hoofd schudden als ik lees hoeveel mensen bij alles wat er gebeurt pikkeboef Schotte erbij halen. Het feit dat het huidige kabinet zonder scrupules de bevolking de moord laat stikken van de honger ontgaat velen. Het feit dat het huidige kabinet doodleuk hun vrindjes en kompinchis en kompanchas exorbitant doorbetaald (want we kunnen niet om gemaakte afspraken heen), terwijl ambtenaren en private sector personeel die wel werken en iets doen van de ene dag worden gekort (pech gehad dat jij een contract hebt, ik ben mucha manda van Nederland dus je moet het accepteren) ontgaat velen. Terwijl het huidige kabinet telkens zegt: de bodem is in zicht en we hebben geen geld maar ondertussen verdachte Walle elke maand een centje toeschuift ontgaat velen. Dat er een bedrijfje dat inderhaast is opgericht en die ooit eens een feestje op straat hebben georganiseerd 3 miljoen krijgt toegestopt ontgaat velen. Nu er een deel van de bevolking is die zegt “tot hier en niet verder” wijst de beschuldigende vinger weer naar Schotte. Kabinet Schotte bestaat al 8 jaar niet meer, maar vooral blijven wijzen naar hem. Ondertussen lachen Billenaath en Sushi zich suf en graaien lekker verder.

 5. Afbrekers zijn het. Uitgenodigd worden door de premier, om in dialoog te gaan en om als geciviliseerde burgers te praten , en dan lekker dwars zijn en niet gaan.

  Laag ontwikkelde mensen op een positie van autoriteit ( bendeleider) is levensgevaarlijk.

  Nee deze figuren zijn diplomatiek en communicatief zwakbegaafd en delven aan een door ratio gedreven onderhandelingstafel het onderspit.

  Een soort Myrna, Pikpisas en Godet A, niveau zeg maar.

  Het zijn de types die je stad in brand ( laten)steken en zich daarna als held opwerpen , om vervolgens een standbeeld opeisen in dezelfde stad dieze verwoest hebben.

  Bai bo luga di origen bèk zeg ík nu eens voor de verandering.

  Per slot van rekening is dit een eiland van beschaafde mensen, daar horen al die oproerkraaiers zoals deze bendeleider, die dit werelderfgoed monument voor een kraal en een spiegel in brand steken en verwoesten niet bij.

 6. Een uitermate groot leiderstalent, dit Feffik-adept Mutueel. Het jong meende het agenda van de MinPres te kunnen bepalen: hij “moet” naar buiten komen en met ons te praten en daarna aftreden. De rol van de “journaliste” de Lima verdient ook nader review. De sturende bevraging van bv. de ABVO-vakbondsleiders bobo eerder op de dag kun je gerust ophitsend noemen.
  Afijn, ik heb werkelijk genoten van de vredige gebeurtenissen in de binnenstad. En switch je naar de reguliere TV-uitzending en zie je dat Corendon de adverts begint om de NL- klandizie naar de avontuurlijk Korsou te lokken. Naar de Dushi Hende……

 7. Gelukkig is alles door TV13 goed in beeld vastgelegd, dus de ene na de andere kan worden opgepakt op basis van poging tot staatsgreep. Ook de oproerkraaiers zoals diverse Statenleden (Dos Santos en zijn Pik) die politie-ambtenaren in functie mondeling hebben geIntimideerd kan worden opgepakt, evenals de eigenaar en zenderredactie van TV 13 die met hun trommelmuziek in hun uitzendingen de sfeer hebben opgehitst.
  V.w.b. de deelnemende ambtenaren: hun gedrag komt niet overeen wat voor een ambtenaar betamelijk is, en op basis van de TV-beelden kunnen ze zo op staande voet worden ontslagen.

 8. Het bestormen van Forti, kan beschouwd worden als een poging tot staatsgreep. De oproer kraaiers, onder leiding van Mutuel, waren er helemaal niet op uit om met de regering te praten. Want dan neem je het aanbod aan om met 5 afgevaardigen naar binnen te gaan en met de regering te praten. En niet keihard eisen dat de premier naar buiten moet komen. Neen dit was een voorbereide actie van de heer Mutuel. De vraag is alleen of hij als loopjongen moest fungeren voor bepaalde mensen in het parlement. Als dit zo is, dan beschouw ik de heren dos santos en rojer, die tussen de oproer kraaiers stonden als mededaders van deze mogeleijke poging tot staatsgreep. Onder het mom van opkomen voor de zwakkeren in onze samenleving. Als het plunderen een gevolg is van de economische achteruitgang, dan ga je geen electronica winkels plunderen en je blijdschap voor het oog van de camera uiten als je een mobiele telfoon hebt geplunderd. Neen dan ga je naar de supermarkt en daar de boel leeg plunderen. Maar hier is de regel, bij een deel van de bevolking, dat eten niet interessant is, maar een nieuwe flatscreen, mobiele telefoon en dure kleding belangrijker is dan goed eten.

 9. Als die jongen een beetje goed bij z.n hoofd is dan had hij kunnen snappen dat als het eiland niks meer heeft en volslagen afhankelijk is van toerisme en dat dat toerisme volgende week op gang moet komen dat je dan niet een hele hoop herrie om niks gaat lopen maken waardoor je vervolgens al die andere hoodlums triggerd die nu ook niks meer hebben door dat er niks meer valt te dealen, als er geen inkomsten zijn dan zakt het overal.
  Ambtenaren / Selikor mensen moeten ook snappen dat als de economie met 25% krimpt dat dat afval dan ook krimpt. Alles krimpt.
  Als hotels op 4% zitten… dan moet je begrijpen dat dingen op gaan houden.
  Hoeveel herrie je ook maakt het levert geen geld op het is alleen maar verschuiven.
  Dus dat kleine groepje brengt alles in gevaar voor de rest.
  Godzijdank is het meeste al uit de kranten in nl gehaald en zijn vrijwilligers dingen aan het opruimen.
  Daar moeten we trotst op zijn.
  De mensen die in slechte tijden proberen te helpen.
  Niet de mensen die in slechte tijden de boel nog verder afbreken.

 10. @ Drekkie voor dat je wat uitkraait moet je eerst effe nadenken lullo, hoe weet jij op wie ik stem, misschien stem ik wel helemaal niet lullo, heel eerlijk gezegt denk ik nu toch echt dat jij elke nacht wakker word om je bedje te verschonen om dat sind je vierde jaar nooit hebt afgeleerd ondanks dat je van je moeder elke nacht billekoek kreeg na een nat bedje, zag je trouwens staan op het pleintje, jij was toch die meneer cq stakker in de mist met dat zonne hoedje op. tjonge tjonge als je maar in de kijker viel met je hoedje en geschreeuw naast everzwijn Amparo en langnek Pisas Pik, je blijft lachen op deze zinkende klip met mensen zoals jou, Haaaa Haaaaaa! hoedje roeptoeter?? we zullen je in de geschiedenis boeken schrijven als de schreeuwbek kikker met het hoedje opstand curacrim 24 juni 2020.

 11. Ja hoor meneer Mossel.
  Probeer die jongen maar te criminaliseren. Zo ken ik je wel weer.
  Weet wel dat deze jongen door UW verkeerde keuze (Stemmen op ons aller Opperbevelhebber Kennedy) aan de verkeerde kant van de weg terecht is gekomen: HIJ is door UW Alcala Walle tussen de wal en het schip terechtgekomen met de hele Feffijk affaire toch?
  En nu “Huilie Huilie doen? Wat een hypocriet bent U toch…
  Tira piedra, anto kaba skonde man den koel!!!

 12. Nou dan kunnen de relschoppers vandaag weer de straat op om de winkels leeg te roven, omdat hun zogenaamde leider is op gepakt voor het gede doel???.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -
- Advertentie -

Zoeken

DolfijnFM | DUO komt niet naar Bonaire, wel online

Het geplande bezoek van de Dienst Uitvoering Onderwijs, DUO aan Bonaire gaat niet door. De autoriteiten hebben de coronamaatregelen op het eiland aangescherpt. Om mensen toch van...

DolfijnFM | Cruise-lijnen aarzelen met de situatie op Franse gedeelte Sint Maarten

Cruisemaatschappijen waarschuwen hun passagiers voor de gespannen situatie aan de Franse kant van Sint Maarten. Al twee dagen is het onrustig en worden barricades opgeworpen en in...

DolfijnFM | Politie zoekt jonge schutter

De politie van Curaçao is op zoek naar Nadjir Rashid Josias Rijnschot. Hij wordt verdacht de schutter te zijn, die op 29 april van dit jaar het...

DolfijnFM | Patiënt overleden in CMC aan gevolgen Covid

WILLEMSTAD – Er is gisteren opnieuw een patiënt overleden aan de gevolgen van Covid-19. Die lag in het ziekenhuis. Het totaal aantal mensen dat is overleden aan...

Opinie | Curacaohuis: nieuwe aanstellingen Family & Friends

Opinie: Di pueblo pa pueblo i ku pueblo. Of toch niet? Volgens Kabinet Pisas is het volk nu eindelijk aan de beurt. Maar dan dien je wel tot...

ParadiseFM | Twee aanhoudingen wegens misbruik QR-code

De politie heeft twee mannen aangehouden wegens misbruik van een QR-code. Tijdens een controle ontstonden er problemen bij het scannen. Een 25-jarige man werd door de politie...
- Advertentie -