28 C
Willemstad
• vrijdag 1 december 2023

Extra | Journaal 30 november 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Telegraaf | Staatssecretaris Gunay Uslu vertrekt en gaat naar Corendon

Koen Nederhof en Pepijn van den Brink BADHOEVEDORP - Demissionair staatssecretaris Gunay Uslu (Cultuur en Media) vertrekt vroegtijdig uit het kabinet. Ze gaat in december aan de slag...

CC | Alarming financial situation at the University of Curaçao: Annual budget shortfall of 7 million guilders

WILLEMSTAD - The University of Curaçao (UoC) grapples with significant financial challenges on an annual basis, as revealed by Rector Magnificus Francis de Lanoy. The budget shortfall...

Democracy now! | Wednesday, November 29, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 29 november 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

NTR | Vraag naar seniorenwoningen neemt verder toe op Bonaire

Marit Severijnse Eerder publiceerde Caribisch Netwerk over ouderen op Bonaire die niet meer alleen thuis kunnen wonen. Het aantal aanvragen voor aanleunwoningen en specialistische zorg blijkt een jaar later...
- Advertisement -spot_img

ParadiseFM | Kwijtschelding schulden ABC busbedrijf

HomeLandenCuraçaoParadiseFM | Kwijtschelding schulden ABC busbedrijf

De schulden van ABC-busbedrijf worden gesaneerd. De aanbieder van openbaar vervoer heeft een akkoord gesloten met de belastingdienst. Het gaat om een bedrag van 11,8 miljoen gulden.

Ook krijgt het busbedrijf 2 miljoen gulden extra aan subsidie. Dat meldt de minister van Financiën. Dit geeft het ABC-busbedrijf de nodige financiële ruimte om geen nieuwe belastingschulden op te bouwen.

Bron: ParadiseFM

7 reacties

  1. Wie of wat zal het volgende zijn. De belastingschulden van C-Post worden kwijtgescholden. Dat gebeurt op verzoek van minister Cooper Ontvanger. Het postbedrijf heeft een belastingschuld van 20 miljoen.
    Dit is geen trend maar een denkwijze. Dit is dus struktureel. Het volgende is vast of de schuld aan Nederland kwijtgescholden kan worden.

  2. Een tijd geleden kwam in het nieuws dat de commissarissen bij ABC busbedrijf zich astronomische bonussen lieten uitbetalen. Er was toen sprake dat ze het geld terug moesten zorgen maar er is geen cent teruggestort. Nu krijgt de belastingbetaler de rekening gepresenteerd, wat Silvania nu doet is diefstal belonen.

  3. Ter info voor de onwetenden. Belastingaanslagen verjaren door de invordering minimaal vijf jaar te staken. De bevoegdheid hiervoor ligt bij de Ontvanger der Belastingen, niet bij de Minister van Financiën of de belasting- inspecteur.

  4. En Silvania “mfk” blijft elke dag door gaan met verkiezing stunten uit te delen, zodat hij en zijn corrupte F&F straks weer 4 jaar langer het land kan leeg plukken totdat de bodem uit de schatkist totaal is verdwenen en de belastingbetaler in NL de geld buidel moet open trekken voor het ongedierte wat op curacrim aan de touwtjes trekt, hoe lang gaat dit feest nog duren ?.

  5. Ach ja doe maar , we hebben geld genoeg en trouwens Sinterklaas en Papa Pasku zijn weer vroeg dit jaar op Curaçao .
    Je blijft lachen op deze klip .

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties