ParadiseFM | Kritiek op leeg TUI vliegtuig

Hij zegt nu zelf een nieuwe terugvlucht te moeten regelen omdat TUI niets naar hem heeft gecommuniceerd over de zogeheten laatste ‘rescueflight’ | Persbureau Curacao

Een TUI-reiziger reageert verontwaardigd op het bericht over het bijna lege vliegtuig dat afgelopen dinsdag vertrok vanaf Hato naar Nederland.

De reiziger verklaart in het Antilliaans Dagblad dat hij eigenlijk vandaag zou vliegen en dat TUI geen contact met hem heeft opgenomen over een wijziging van de vlucht.

Hij zegt nu zelf een nieuwe terugvlucht te moeten regelen omdat TUI niets naar hem heeft gecommuniceerd over de zogeheten laatste ‘rescueflight’.

Bron: ParadiseFM

10 Reacties op “ParadiseFM | Kritiek op leeg TUI vliegtuig

 1. Ria Philipsen

  De hostes in Kenia kan alleen wat voor je betekenen als je een pakketreis hebt.
  Op de losse tickets zoek het zelf maar uit.
  Slechte voorlichting. Volgend jaar geen losse ticket bij Tui

 2. Rene Jansen

  Nou wij watten met Tui op Gran Canaria en ik kan mij totaal niet herkennen in het feit dat Tui slecht met zijn klanten omspringt. Maar ondanks dat onze vakantie helaas na enkele dagen al werd beëindigd werelden wij door Tui prima op de hoogte gehouden en kregen ook netjes bericht over onze eerdere terugvlucht. En ik had zeker niet het idee dat wij de enigen waren die positief waren over de service van Tui in deze ook voor hun rare tijden.

 3. @Bert: hilarisch. En zo origineel en spitsvondig.

  (Je hoeft me niet te bedanken. Klein scriptje gemaakt. Zit bij mij onder Ctrl+Alt+N. Het is totaal geen moeite.)

 4. Trots op Curaçao

  Was nog aan het uitslapen van z’n Corona feestje.

 5. @Rioter. Ik ben ook geen fan van Tui. Maar als zelfs mijn zus in Nieuw Zeeland van de laatste vlucht van Tui, dan denk ik toch echt dat deze persoon niet zo slim is.

 6. Laat hem maar met KLM vliegen.

  Sinds AlKLM Walle minister af is, hebben zij voldoende plek.

  Zeker nu ook nog de verkeersbeurs, waarheen een dansleraar, een dj en nog een handvol statenleden zouden vliegen, wegens Corona afgelast is.

 7. Aan allen : misschien stoppen met alle (ver)gissingen?
  TUI staat nu niet echt bekend om haar nauwkeurigheid, menselijkheid, klantvriendelijkheid, maar om haar achterbaksheid. Maar as usual op Curacao krijgt de klant per definitie de schuld. Gelukkig zijn we een tijdje van haar verlost.

 8. Volgens mij heeft deze gast de afgelopen dagen (al) onder een steen gelegen. Of zou hij verwachten dat er een staatslimousine komt voorrijden om hem op te halen ? Hoe dom kan je zijn ?

 9. Raar, Ik krijg normaal door als er veranderingen zijn.. en in een periode zoals nu zou ik zelf contact openemn

 10. En deze reiziger is niet zo slim om het nieuws te volgen, naar Tui kantoor te gaan, website te lezen? Algemeen bekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *