33 C
Willemstad
• dinsdag 26 september 2023

NU | Dick Advocaat praat met Curaçao en lijkt tóch weer aan nieuwe klus te beginnen

Dick Advocaat lijkt tóch weer aan een nieuwe trainersklus te beginnen. De 75-jarige Hagenaar is in gesprek om bondscoach van Curaçao te worden, zo heeft hij maandag...

Democracy now! | Monday, September 25, 2023

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience...

Extra | Journaal 25 september 2023

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

PBC | Belangenverstrengeling Silvania in de schaduw van het pokerlicht?

Redactioneel commentaar | Dick Drayer - Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De aankondiging vandaag van een groot gokgerelateerd evenement op Curaçao werpt vragen op over de rol van de...

PBC | Het gebit van Willemstad straalde glanzend, helder en trots

door het oog van een cameraman | Tim van Dijk WILLEMSTAD – In de diepe schaduw van Willemstad’s bruisende leven schuilt een stille pijn, vergelijkbaar met een gebit...

PBC | Curaçao Medical Center onder druk om afsprakensysteem te verbeteren na herhaalde oproep van Gezondheidsinspecteur

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De Gezondheidsinspecteur, professor Keli, heeft opnieuw aandacht gevraagd voor patiënten die wachten op een afspraak bij het Curaçao Medical Center. In een brief aan...
- Advertisement -spot_img

ParadiseFM | Kritiek op Huurman tijdens vergadering

HomeMediaParadiseFM | Kritiek op Huurman tijdens vergadering
Commissie houdt klachten over Inspecteur Huurman tegen het licht | Jeu Olimpio

De gemoederen liepen gisteren tijdens een Statenvergaring hoog op. Van ’s morgens vroeg tot s’ avonds werd er vergaderd over de gezondheidszorg, maar Inspecteur-Generaal Jan Huurman stond een groot deel van de vergadering centraal.

Vooral de oppositie sprak zich fel uit tegen Huurman. Ze wantrouwen hem en vroegen de minister waarom hij is teruggehaald.

Minister van Gezondheid Suzy Camelia Romer stelde dat het proces om Huurman naar Curacao te halen al geïnitieerd was door haar voorganger. Ook wijst zij erop dat de inspectie een onafhankelijk orgaan is en de inspecteur onafhankelijk van haar functioneert. Om eventuele klachten te behandelen is er bovendien een onafhankelijke klachtencommissie ingesteld.

Volgens Camelia Romer zijn er vorig jaar in totaal 23 aanwijzigingen gegeven door de inspectie, maar hielden veel van deze aanwijzingen verband met elkaar of hadden betrekking tot eenzelfde probleem.

Bron: ParadiseFM

11 reacties

 1. Zo lang er al jaren geleden een constant dronken ( en no nog ) chio met strik vrij blijft lopen, die één rechter ijzere ? knie in de linker heeft gezet en hem ( zoals hij zelf) kreupel laat door lopen, heb ik geen ene vertrouwen meer in de >>>>>>>/

 2. Marian,, je hoeft me niet uit te leggen wat een verband is. Verbandje omleggen kan ik zelf ook.
  Tussen Daal en Huurman is er nog steeds geen verband. Dus houd op met dat domme gel*l en houd je bij het onderwerp

 3. John Bash:

  Huurman heeft Gershi Pereira op non actief gezet met behoud van een mega salaris. Al jaren.

  De gobiernu heeft Alvin Daal op non actief gezet met behoud van salaris. Al jaren.

  In het geval van Gershi Pereira doet Suzy Romer niets. Het volk betaalt zijn salaris door.

  In het geval van Alvin Daal neemt Suzy Romer hem aan als zijn gigolo en neemt hem mee op snoepreis over de hele wereld.

  Zie je het verband nu, John Bash-elmans?

 4. Wat heeft die meneer Daal te maken met Huurman.
  Als sommigen over Daal willen schrijven, stuur dan een ingezonden stuk. Dus hou je bij het onderwerp.

 5. Alvin Daal is een eeuwigheid geleden wegens niet functioneren weggestuurd bij de overheid, maar die pakte zijn ontslag zo knullig aan dat hij er nog steeds op de payroll staat,

  Er er nu van overheids NV naar overheids NV springt voor lullige maar dik betaalde consultancyklussen. En bij elke overheids NV waar Alvin Daal verschijnt weet hij ook nog eens een reeks hopeloze nietsnutten van vriendjes op de payroll te plaatsen.

  Met zijn snoepreizen over de hele wereld als kofferdrager van Suzy Romer maakt hij het nu helemaal bont. De kale knikker die ook nog eens flink bijbeunt als manager van een paar lokale zangers kan nog geen boom van een lantaarnpaal onderscheiden maar was alleen dit jaar al op landbouwbeurzen in Brazilie, Israel, Nederland en China.

 6. De mensen kunnen er niet tegen als er op de tenen wordt gestaan. Grote muil allemaal maar presteren zelf niets. De oppositie bij monde van die tuinkabouter met een IQ van 66, Dos Santos de eeuwig zwangere van dit stel onbenullen, Moses die zo gek is als een deur. OMG wat een idioten allemaal.
  Pls continue Huurman, gewoon aanpakken zoals de Wet dat toestaat. In veel landen hadden artsen al een waarschuwing gekregen. Hier is het al jarenlang hangen en wurgen in de gezondheidszorg. Niet voor niets verzekeren steeds meer mensen zich bij en laten zich elders opereren. Evenals ondergetekende.

 7. Gewoon doorgaan meneer Huurman. En maakt niet uit wat hij verdient, hij werkt tenminste. En wat de oppositie betreft: die vertrouw ik niet, dat zijn alleen maar een stelletje zakkenvullers en schreeuwers.

 8. Maakt niet uit wat die man verdient. Op Curacao hebben ze geen man/vrouw die af en toe met de botte bijl durft op te treden, om de rotte appelen en peren uit te bannen.
  Enige minpunt is dat hij zich af en toe uit de tent laat lokken door zijn tegenstanders.
  En die schuimbekkende nietsnutten van de oppositie moeten niet zo hoog van de toren blazen, want ze l*llen als een kip zonder kop om zieltjes te winnen. Maar dat zal ze niet lukken

 9. Heb begrepen dat Huurman, vorstelijk betaald krijgt voor deze functie. Er gaan bedragen van boven de NAF 20.000 per maand rond. Toch vind ik de man zielig, het lijkt me een figuur dat zuiver en alleen voor het geld hier is. Welke Nederlander die in Nederland goed kan verdienen, wilt met deze onbetrouwbare negers werken?

 10. De door Huurman naar huis gestuurde inspecteur Gershi Pereira zit al twee jaar vorstelijk betaald thuis telenovelas te kijken, en Suzy Romer doet geen enkele moeite om in deze zaak tot een oplossing te komen.

  De burger draait daar voor op, net als voor de schandalige snoepreizen van haar linkerhand Alvin Daal, die dit jaar al beurzen en congressen bezocht in Colombia, Brazilie, Nederland, Israel, China en de Verenigde Staten. Zelfs de MFK, zelf niet vies van een snoepreisje waarop zelfs privefotograven meemogen (Ramsay Soemanta heeft zo op schandalige wijze zijn zakken gevuld), ging dat te ver en heeft de Staten gevraagd wat een jurist met de ballen verstand van landbouw en de medische wereld, Alvin Daal dus, op landbouwbeurzen en medische congressen over de hele wereld te zoeken heeft.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties