ParadiseFM | Kort geding dient volgende week

Pisas zegt alleen een uitspraak van de Staten of de rechter bepalend zou zijn voor hun komst naar de Statenvergadering.

Het kort geding dat PAR-politicus Shaheen Elhage aanvroeg om alle Statenleden te dwingen om naar de Statenvergadering te komen zal volgende week plaatsvinden.

De dagvaarding staat gepland op vrijdag 7 augustus om 10.00 uur ‘s ochtends. Dat vertelde MFK-fractievoorzitter Gilmar ‘Pik’ Pisas vandaag in gesprek met Paradise FM. Pisas zegt alleen een uitspraak van de Staten of de rechter bepalend zou zijn voor hun komst naar de Statenvergadering.

De gouverneur moet volgens Pisas onpartijdig blijven. Door haar uitspraak over de zetel komt haar onpartijdigheid volgens Pisas in het geding.

Bron: ParadiseFM

9 Reacties op “ParadiseFM | Kort geding dient volgende week

 1. Curacao revisited

  @trui: maken Wim en René ook deel uit van de grote drie?

 2. Joep Meloen is al uit de Grote Drie gevallen, en nu dreigt ook La Stiwz met zijn onbenullige reacties op nog onbenulligere reacties op nog onbenulligere posts de Grote Drie te verlaten.

  Ik ben niet te benijden, er rust een grote last op de schouders van dadelijk de Grote Een.

 3. @Kaat: ik weet wat jij niet moet doen. Wat veel erger is, is dat je het zelf niet weet.

 4. Lastiwz weet niet wat ik zelf niet moet doen.

 5. @Kaat: wat een onzin.

  Je hebt het drie keer over “ze”, om dan te eindigen met “…By the way zij is Hare Excellentie…”

  Doe het dan zelf ook niet, ui.

 6. Lapas en revisted heeft ze een cent van jullie geind? En je weet er ook geen ene fluit van of ze dat wel of niet heeft gedaan en hoeft ze jullie ook niet onder de neus te hangen. By the way zij is Hare Excellentie.

 7. Curacao revisited

  Onze gouverneur is een van de vele graaiers: echte leiders hadden uit zichzelf afstand gedaan van een deel van hun salaris als een groot deel van de bevolking nu crepeert

 8. De gouverneur moet volgens Pisas onpartijdig blijven. Deze gouverneur is op aanraden van Pueblo Soberano benoemd dus deze vrouw is behoorlijk ondankbaar door nu partij voor PAR te kiezen.

  Vooral als we nagaan dat deze vrouw bijna 8 jaar daar zit voor een salaris van €20.000 in de maand. Dus deze oude vrouw die last heeft van haaruitval en die ooit genoeg verdient heeft als parlementariër, heeft nu al bijna totaal €2.000.0000 aan salaris opgestrijkt.

  De vrouw was laatst te zien hoe ze voor de ogen van de camera wat spullen in een voedselpakket stopte.

 9. Mijn hemel wat een uitermate dom en ondemocratisch figuur onze pik P.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *