ParadiseFM | Knops bereid tot gesprek manifestanten

De manifestatie is georganiseerd door verschillende vakbonden

Staatssecretaris Raymond Knops lijkt bereid om de demonstranten de plannen van Nederland uit te leggen. Dat heeft hij vanochtend tegen de media gezegd.

Vanaf 11 uur ’s ochtends hebben manifestanten zich verzameld op het Waaigat. Ze demonstreren tegen de introductie van een Caribische Hervormingsentiteit. Knops is bereid uit te leggen wat Nederland precies met de entiteit wil bereiken.

De manifestatie is georganiseerd door verschillende vakbonden. Veel vakbondsleden hebben zich verzameld voor het protest.

Bron: ParadiseFM

6 Reacties op “ParadiseFM | Knops bereid tot gesprek manifestanten

 1. Triest, deze mondi monkeys protesterend tegen de maatregelen van Nederland.

  Laat ze naar Bureau Post gaan, en Franklin Sluis achter zijn bureau vandaan halen een een schop onder zijn hol geven.

  Ga naar SVB, en trap Philip Martis daar naar buiten.

  Bezoek Tilly Pikerie thuis en gooi haar televisie uit het raam zodat het afgelopen is met Netflixen op kosten van de belastingbetaler.

  Ga naar Boca Sami en slinger het wandelende strafblad Jacinta Constantia, miljoenen gestolen van het volk, er de zee in.

  Bel aan bij de villa van Stephen Capella op Zuurzak en sleep hem vandaar naar het hoofdkantoor van Girobank, waar werknemers (200 man hun baan kwijt), rekeninghouders (tienduizenden hun geld kwijt) en APNA gepensioneerden (duizenden hun pensioen kwijt) hem met pek en veren de stad uit kunnen jagen, weg -naar zijn moeder in Panama.

  Bezoek tiran Tromp in zijn peperdure huis op Mahaai, kleed hem uit en zet hem naakt op een pickup en rijdt hem langs Ennia, Girobank en PSB Bank – instanties waar hij de klatten in hun nakie liet staan met zijn schandalig falende toezicht op deze instellingen.

  Rij naar Forti, en haal daar de Feeks van Forti alias maffiameid alias golddigger Stella van Rijn en breng haar naar Bon Futuro en sluit haar op bij haar baas, geile gekke Gerrit.

  Maar nee, niets van dat alles. De mondi protesteert tegen Knops.

 2. M’n oprechte excuses weer voor het Iphone toetsenbord gebrabbel maar jullie hebben het vast wel begrepen.

 3. Knops heeft vast wel genoten. Een delegatie op zo’n niveau spreekt hij niet vaak.

 4. Curacao revisited

  Eens William: onze leiders verschansten zich in forti toen de rellen uitbraken. Als leider moet je bereid zijn ook het slechte nieuws uit te leggen. Het nieuws van “meer salaris voor parlementariërs, minder salaris voor de rest” was natuurlijk niet uit te leggen

 5. Raymond Knops neemt nu eigenlijk de taak van de regering op zich. Die budgets hadden allang moeten uitleggen dat de CHU slechts eenbtiezuchr us op de gelden. Zodat het niet weer in verkeerde zakken verdwijnt!!
  Het grootste gevaar hier zijn de vakbonden, behalve dat er teveel zijn, zijn het behoorlijk ongeletterde figuren.

 6. Blijkbaar geeft Knops dit zooitje toch iets meer eer dan ze verdienen. Dat ze het niet verdienen gaf Marbella Felipa gelijk aan toen ze naar buiten kwam en zei dat Knops een arrogante houding had.

  Ik maak er geen geheim van voor mij zijn Marbella Felipa en de rest van dat zooitje net ratten want ze horen beter te weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *