25 C
Willemstad
• vrijdag 7 mei 2021 09:57

Democracy now! | Thursday, May 6, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Nu.cw | Vrijwel alle namen in nieuwe kabinet-Pisas bekend

Beoogd premier Gilmar ‘Pik’ Pisas heeft zijn nieuwe kabinet bijna compleet. De MFK en de PNP hebben inmiddels voor de meeste portefeuilles een kandidaat aangedragen. Het Antilliaans Dagblad...

Nu.cw | Flow/UTS belooft beterschap met nieuwe aanpak problemen

Goed nieuws vanuit Flow/UTS. Het bedrijf heeft toegezegd flink te gaan investeren in betere en stabiele telecom- en internetverbindingen. Technici zullen over het hele eiland problemen zo...

PBC | Grapperhaus wil onderzoek naar oververtegenwoordiging migraten in strafrechtketen

Persbureau Curacao Minister Ferd Grapperhaus van Justitie en Veiligheid in Nederland gaat onderzoek uitvoeren naar de oververtegenwoordiging van mensen met een migratieachtergrond. Die verschilt in de verschillende fases...

PBC | Curaçao krijgt informatiecentrum Europese Unie

Persbureau Curacao Curaçao krijgt een informatiecentrum over de Europese Unie. Een initiatief van de Kamer van Koophandel en de Stichting Caribische belasting en Europawinkel. De Europese Commissie in...

PBC | Inspectie controleert 21 winkels en restaurants

Persbureau Curacao De Inspectie heeft een groot aantal restaurants een waarschuwing gegeven omdat zij zich niet aan de coronaregels houden. 21 zeken kregen een bezoekje. In de meeste gevallen...
- Advertisement -spot_img
HomeMediaParadiseFM | Knops bereid tot gesprek manifestanten

ParadiseFM | Knops bereid tot gesprek manifestanten

De manifestatie is georganiseerd door verschillende vakbonden

Staatssecretaris Raymond Knops lijkt bereid om de demonstranten de plannen van Nederland uit te leggen. Dat heeft hij vanochtend tegen de media gezegd.

Vanaf 11 uur ’s ochtends hebben manifestanten zich verzameld op het Waaigat. Ze demonstreren tegen de introductie van een Caribische Hervormingsentiteit. Knops is bereid uit te leggen wat Nederland precies met de entiteit wil bereiken.

De manifestatie is georganiseerd door verschillende vakbonden. Veel vakbondsleden hebben zich verzameld voor het protest.

Bron: ParadiseFM

Dit artikel is geplaatst in

6 reacties

 1. Triest, deze mondi monkeys protesterend tegen de maatregelen van Nederland.

  Laat ze naar Bureau Post gaan, en Franklin Sluis achter zijn bureau vandaan halen een een schop onder zijn hol geven.

  Ga naar SVB, en trap Philip Martis daar naar buiten.

  Bezoek Tilly Pikerie thuis en gooi haar televisie uit het raam zodat het afgelopen is met Netflixen op kosten van de belastingbetaler.

  Ga naar Boca Sami en slinger het wandelende strafblad Jacinta Constantia, miljoenen gestolen van het volk, er de zee in.

  Bel aan bij de villa van Stephen Capella op Zuurzak en sleep hem vandaar naar het hoofdkantoor van Girobank, waar werknemers (200 man hun baan kwijt), rekeninghouders (tienduizenden hun geld kwijt) en APNA gepensioneerden (duizenden hun pensioen kwijt) hem met pek en veren de stad uit kunnen jagen, weg -naar zijn moeder in Panama.

  Bezoek tiran Tromp in zijn peperdure huis op Mahaai, kleed hem uit en zet hem naakt op een pickup en rijdt hem langs Ennia, Girobank en PSB Bank – instanties waar hij de klatten in hun nakie liet staan met zijn schandalig falende toezicht op deze instellingen.

  Rij naar Forti, en haal daar de Feeks van Forti alias maffiameid alias golddigger Stella van Rijn en breng haar naar Bon Futuro en sluit haar op bij haar baas, geile gekke Gerrit.

  Maar nee, niets van dat alles. De mondi protesteert tegen Knops.

 2. Eens William: onze leiders verschansten zich in forti toen de rellen uitbraken. Als leider moet je bereid zijn ook het slechte nieuws uit te leggen. Het nieuws van “meer salaris voor parlementariërs, minder salaris voor de rest” was natuurlijk niet uit te leggen

 3. Raymond Knops neemt nu eigenlijk de taak van de regering op zich. Die budgets hadden allang moeten uitleggen dat de CHU slechts eenbtiezuchr us op de gelden. Zodat het niet weer in verkeerde zakken verdwijnt!!
  Het grootste gevaar hier zijn de vakbonden, behalve dat er teveel zijn, zijn het behoorlijk ongeletterde figuren.

 4. Blijkbaar geeft Knops dit zooitje toch iets meer eer dan ze verdienen. Dat ze het niet verdienen gaf Marbella Felipa gelijk aan toen ze naar buiten kwam en zei dat Knops een arrogante houding had.

  Ik maak er geen geheim van voor mij zijn Marbella Felipa en de rest van dat zooitje net ratten want ze horen beter te weten.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties