ParadiseFM | KLM hervat vluchten tussen Amsterdam en Suriname

De KLM heeft speciale toestemming gekregen van de Surinaamse overheid, om ook in het geval van een lockdown te mogen vliegen | Persbureau Curacao

Ondanks de lockdown gaat de KLM toch aangepaste vluchten met passagiers uitvoeren vanuit Suriname naar Schiphol. De eerste vlucht is zaterdag al.

De KLM heeft speciale toestemming gekregen van de Surinaamse overheid, om ook in het geval van een lockdown te mogen vliegen. De afgelopen dagen liep het aantal coronabesmettingen in Suriname verder op naar 82.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “ParadiseFM | KLM hervat vluchten tussen Amsterdam en Suriname

  1. Dit bericht is ongeuanceerd. Het betreft alleen cargo en repatrianten terug naar Ned. Geen andere passagiers.

  2. ericlapas

    “De KLM heeft speciale toestemming gekregen van de Surinaamse overheid.” Welke overheid is dat? De huidige regering van Bouterse? Dacht dat Nederland niets van Bouta moest hebben en dat zelfs een arrestatie bevel tegen Bouterse is uitgevaardigd.

    De vraag is of KLM de titel Koninklijk nog wel verdiend, in Suriname is een plotseling uitbraak van het Corona virus met een vermenigingsfactor > 1 dus het is onverantwoord om nu op Paramaribo te vliegen.

    Laten we hopen dat het hier om vluchten Shiphol – Paramaribo gaan en niet Schiphol – Paramaribo – Willemstad. Dios spar hende!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *