ParadiseFM | Klesch moet morgen keuze maken

Eerder zei Martina nog dat er eind juni duidelijkheid moest zijn, maar de mogelijk partner voor de raffinaderij kreeg nog twee weken langer | Extra

Klesch Group moet morgen aangeven wat ze willen. Dat zegt de minister van Economische Ontwikkeling Steven Martina.

Eerder zei hij nog dat er eind juni duidelijkheid moest zijn, maar de mogelijk partner voor de raffinaderij kreeg nog twee weken langer.

Als er morgen geen duidelijkheid is, stoppen de onderhandelingen. Klesch zei eerst vanaf juli de raffinaderij over te nemen, maar eind dit jaar is ook nog een optie. Ze moeten dan echter wel tekenen hiervoor.

Bron: ParadiseFM

10 Reacties op “ParadiseFM | Klesch moet morgen keuze maken

 1. Curacao revisited

  “Ook van onderhandelen heeft nitwit Martina geen kaas gegeten.”
  ONEENS: het trieste is dat dit soort figuren bij hun eigen onderhandelingen (huis, baan, etc) vaak wel het onderste uit de kan halen, maar als het eenmaal om andermans geld gaat totaal niet met geld weten om te gaan. Kijk hoe Chos Romero en Reinald Curiel zijn omgegaan met geld van bankklanten en polishouders in vergelijking met hun eigen middelen

 2. Ik zie het volgende artikel al in het AD staan:

  Het is na zware onderhandelingen onze minister gelukt Klesch afstand te laten doen van de optie om aan het eind van het jaar de raffinaderij over te nemen.
  Onze minister heeft nu de handen vrij om de hele wereld rond te reizen om een nieuwe exploitant voor de raffinaderij te interesseren.
  Als tegenprestatie is de optie periode voor de Bullenbaai verlengt met 1 jaar.
  In deze periode optie periode kan Curaçao de exploitatie van de Bullenbaai zelf ter hand nemen en eventuele exploitatie winsten zullen gedeeld worden.
  Einde bericht.

  Deze zichzelf zakenman noemende kabouter gaat ons ongelofelijk veel geld kosten. In vergelijking is het debacle Insel Air een lachertje. Hij realiseert zich nog steeds niet dat het einde oefening is voor een van de meest vervuilende raffinaderijen ter wereld terwijl diverse moderne raffinaderijen zijn stil gelegd.

 3. Zalig zijt zij die geloven , in sprookjes .
  Ik zie een ster.
  Waar , och daar , maar waar , ik zei toch daar .
  Geloof me toch daar .

 4. Sate Batata

  Ook van onderhandelen heeft nitwit Martina geen kaas gegeten.

 5. Kleiachtige had zijn beslissing al een hele tijd geleden genomen en die clowns trappen er nog in ook!
  Hoeveel heeft dit geintje nu weer gekost en hoeveel is er weer ‘ergens’ naar toe gegaan.

 6. Laten we van de isla gewoon een space station maken en we laten de koeien er rond lopen.

 7. Tico Martina

  Klesh heeft allang nee gezegd. Maar deze clown in eigen circus probeert op deze manier hun gezicht te redden. Vandaag zal het zo gedraaid worden dat Klesh ondanks de overeenkomst (die niemand nog heeft gezien) zich niet aan zijn woorden heeft gehouden. Uiteraard zullen onze experts teleurgesteld zijn. Aan hun heeft het in ieder geval niet gelegen. Nu gaan ze praten met andere partijen die interresse hebben getoond. Maar ditmaal eerst een commissie oprichting die alles gaat begeleiden. In die commissie zal Maria, Betrian en andere nietsnutten plaatsvinden. Einde van het verhaal zal er niks concreets gebeuren, maar ja dat ligt dan weer aan anderen.

 8. Curacao revisited

  Dromen met Martina: 1000 koeien, spacetravel en nu klesch.
  Steven Martina: het schoolvoorbeeld van familie en vriendjes politiek op dit eiland

 9. Martina 1e klas bal. Komt niet oprecht over.

 10. Aangezien er nog mensen zijn die in Sinterklaas geloven: vol verwachting klopt ons hart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *