ParadiseFM | Klachten van Chinese gemeenschap

Volgens vertegenwoordigers van de ‘Chinese Business Association’ lopen Chinese ondernemers op Curaçao steeds tegen dezelfde problemen aan: gewapende overvallen, controles door overheidsorganisaties die niet volgens de regels verlopen

Een delegatie van de MFK is deze week op bezoek gegaan bij vertegenwoordigers van de Chinese gemeenschap op Curaçao.

De partij wil zich op de hoogte stellen van mogelijke pijnpunten in de samenleving die een groei van de economie in de weg staan.

Volgens vertegenwoordigers van de ‘Chinese Business Association’ lopen Chinese ondernemers op Curaçao steeds tegen dezelfde problemen aan: gewapende overvallen, controles door overheidsorganisaties die niet volgens de regels verlopen en een trage immigratiedienst die vergunningen veelal te laat afgeeft.

De MFK heeft aangegeven de pijnpunten aan te willen pakken. En zal in haar actieprogramma voor de periode tussen 2021 en 2025 met oplossingen komen, zo heeft de partij aangegeven.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “ParadiseFM | Klachten van Chinese gemeenschap

  1. “Klachten van Chinese gemeenschap”, gekker moet het niet worden zeg dit is de wereld op zijn kop. Waar blijft de excuses van de Chinese gemeenschap voor de vele gevallen van voedselvergiftiging die zij ons bezorgd hebben? Waar blijft de excuses van de Chinese gemeenschap voor het feit dat ze de hele wereld in rouw hebben gedompeld met hun corona virus?

  2. Abraham Mossel

    Wat is de MFK toch druk om stemmen te verzamelen met sprookjes, en dat alles in opdracht van hun leider en crimineel Gerrit de Raaf die nu nog in het gevang zit en er als er geen 1.8 miljoen florijnen op tafel komen om de Raaf zijn boete te betalen mag hij nof effe 3 jaar door blijven zitten in het hok op de crim.

  3. Wanneer ontstijgt de Curacaoenaar het niveau van mondi monkey en stemt niet meer op de MFK, een partij van criminelen en mafiosi?

    Jacinta Constantia en dj Doran in de Staten, je schaamt je toch dood voor dergelijke Neanderthalers in je parlement.

  4. Deze lui van mfk benaderden voorheen kerken, dan sportvelden, nu de Chinezen , en daar zijn er ook veel van. Ze doen hun best en zo te lezen zijn ze er van overtuigd weer gekozen te worden, hoop toch dat ze weggevaagd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *