26 C
Willemstad
• zondag 18 april 2021 05:16

PBC | 65 procent van Curaçao heeft zich gemeld voor vaccinatie

Persbureau Curacao Bijna 65 procent van de te vaccineren bevolking van Curaçao heeft zich daadwerkelijk gemeld voor een vaccinatieprik tegen het coronavirus. Dat gaat om ruim 68.000 mensen....

ParadiseFM | Vaccin voor 105-jarige

De oudste inwoner van Curaçao heeft ook een coronavaccin gehaald. Het gaat om mevrouw Regina Gabriela Brigitha die onlangs haar 105e verjaardag vierde. Deze week heeft ze zich...

Democracy now! | Friday April 16, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 16 april 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

DolfijnFM | Verplichte quarantaine bij aankomst in Nederland

Nederland wil vanaf 15 mei een verplichte quarantaine invoeren voor alle reizigers uit hoogrisicogebieden. Ook uit Aruba, Bonaire en Curaçao. Nu is die quarantaine nog een advies...

DolfijnFM | ‘Winkels begrijpen langzamerhand de maatregelen’

Volgens de Èxtra beginnen winkels en restaurant zich eindelijk aan de coronamaatregelen te houden. Gisteren controleerde de Inspectie twaalf etablissementen. Alleen op Zeelandia en in Santa Maria waren...
- Advertisement -spot_img
HomeMediaParadiseFM | Klachten over vaccinatie registratielijn

ParadiseFM | Klachten over vaccinatie registratielijn

Het nummer 9345 is slecht bereikbaar, waardoor het velen niet lukt om zichzelf te registreren. Het is tot nu toe alleen mogelijk om je telefonisch te registreren

De telefoonlijn voor registratie voor de coronavaccinatie is pas enkele uren in de lucht, maar toch regent het al klachten op sociale media.

Het nummer 9345 is slecht bereikbaar, waardoor het velen niet lukt om zichzelf te registreren. Het is tot nu toe alleen mogelijk om je telefonisch te registreren voor vaccinatie.

Ook de website www.bakuna.cw laat volgens gebruikers te wensen over. Er zou weinig informatie op staan en deze is ook niet beschikbaar in andere talen dan het Papiaments.

Bron: ParadiseFM

14 reacties

 1. Toch even een positieve reaktie:
  Vanmorgen 9345 gebeld en zowaar direkt contact. We worden keurig te woord gestaan en binnen enkele minuten zijn de gegevens opgenomen.
  Nadat de afspraak gemaakt is (datum en tijden) voor zowel 1e als 2e inenting krijgen we de bevestiging via e-mail toegestuurd!
  Het kan dus wel!
  Misschien hebben we te snel gereageerd daar te veel mensen tegelijk belden om een afspraak te maken.

 2. Het is een heerlijk eiland, alleen moet je altijd en overal wachten, wachten en nog eens wachten. Nu ook weer. Wanneer worden ze hier nou eens wakker ?
  Gelukkig mogen de politici en de “influencers”, wie dat dan ook zijn mogen, eerst. Dat is wel goed geregeld. Dat zijn ook de zwakkeren!

 3. Curaçao begint woensdag 24 februari met het vaccinatie traject tegen corona. In eerste instantie zullen mensen boven de 60 jaar worden opgeroepen en ook mensen die in de zorgsector werken. Dat heeft minister van Gezondheid Zita Jesus-Leito vanmiddag bekend gemaakt. Ze is blij dat Curaçao met het vaccinatietraject kan beginnen als één van de eerste […]
  Waarom moet je je dan registreren ,, als je boven de zestig bentttt

 4. Vanochtend geprobeerd mijn zeer bejaarde buren te helpen om het nr te bellen.
  Hing exact 30 min aan de lijn na eerst allerlei opties en vreselijke music geluisterd te hebben werd ik ineens verbroken.
  Idd lukte de website ook niet.
  Al met al de zoveelste blamage!

 5. Registratielijn werkt niet?
  Laat me raden:
  Zita in de bocht?

  Curaçao op zijn best!
  Op Aruba gaat het er toch heel wat vlotter aan toe!
  Zou het toch aan de mentaliteit liggen?

 6. De site ligt er al uit, telefonisch niemand bereikbaar kortom: Dit is normaal op Curaçao. We zijn zoals gewoonlijk weer te laat gaan nadenken en het resultaat is er dan ook naar. Niets kan hier gewoon eens goed gaan.
  Kijk naar Aruba; Het spul komt aan, het wordt gebracht daar waar het hoort te zijn, het wordt uitgepakt en het vaccineren begint meteen. Hier laten we het nog even een weekje staan, en knopen er een niet werkend ondersteunend geheel aan vast. Hadden we wat anders verwacht?? Ik niet, ik had het wel gehoopt.

 7. Bij het openen van de website https://www.bakuna.cw/ verschijnt het bericht:
  quote
  509
  Bandwidth Limit Exceeded
  The server is temporarily unable to service your request due to bandwidth limit has been reached for this site. Please try again later.
  unquote
  Wellicht hebben we te maken met een andere soort virus!

 8. Slecht voorbereid. ……Nis mes por…

  Medewerkers zijn pas eergisteren ingelicht dat ze de volgende dag, dus vandaag moesten komen werken zonder goede voorbereiding in het voormalig UTS Pand Vredenberg….

  De internetcapaciteit is niet voldoende voor de telefoonverbindingen en valt steeds uit…ook tijdens de registratie…tot grote frustratie van de 30 callcentrum medewerkers

 9. We leven tenslotte echt op een eiland. Een eiland dat zich Land noemt maar daar niet naar handelt.
  Info over het hele inenting gebeuren is een nationale zaak maar uitsluiten van bepaalde groepen mensen die de taal niet volledig machtig zijn is weer het zoveelste foutje.
  Curaçao kent 3 officiële talen: Papiamento, Engels en Nederlands.
  Informatie dus alleen in het Papiamento. Spaanstaligen zullen we ook maar vergeten want die zijn er “toch niet zoveel”
  De Infolijn 9345 om te registreren is constant in gesprek. Waarschijnlijk is er ook maar 1 lijn beschikbaar. De overheid is bang dat te weinig mensen zich zullen registeren. Dat is een juiste gedachtengang als je geen verbinding kunt krijgen.
  Overheid, doe er iets aan. Meer telefoonlijnen beschikbaar stellen, desnoods met ander nummers. Of wordt er weer afgewimpeld met “personeelstekort”

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Zoeken

Recente reacties