ParadiseFM | Isla-werknemers eisen garanties van regering

De EXTRA meldt vandaag dat er een motie in voorbereiding is.

De vakbonden die de Isla-werknemers vertegenwoordigen eisen binnen 48 uur een reeks schriftelijke garanties van de regering-Rhuggenaath.

De belangrijkste is dat de beoogde kandidaat om de raffinaderij over te nemen, de Klesch Group, eind van dit jaar alle werknemers van de raffinaderij overneemt.

De EXTRA meldt vandaag dat er een motie in voorbereiding is. Daarin wordt de overheid gevraagd te garanderen dat de werknemers van de Isla ook na 1 januari 2020 hun werk behouden.

Als er dan nog geen akkoord is met de Klesch Group zou er sprake kunnen zijn van een tijdelijke verlenging van het contract met PdVSA.

Bron: ParadiseFM

5 Reacties op “ParadiseFM | Isla-werknemers eisen garanties van regering

 1. Er is toch een afvloeiïngs regeling met de pdvsa?
  Wederom een verkapte oproep tot opruien.

 2. Alweer die payaso (bedrieger oplichter) c cooper mfk, die 34 stemmen haalde voor zijn eigen op te richten partij. Bai fliet man.

 3. De Rechtsstaat

  Groot gelijk hebben de vakbonden, gewoon open en eerlijk c.q. met de billen bloot t.o. de werknemers van de Isla meedelen, dit is de stand van zaken.

  Lekker makkelijk om van achter je pc’tje oordeel te vellen over andermans toekomst.

  En v.w.b. de berichtgeving van EXTRA, weer zo een krantenkop en de verkeerde foto(‘s) te hebben geplaatst (beste krantenknipsel).

  De motie zou in de maak zijn door de twaalf jaknikkers ow sorry, door de coalitiepartijen.

 4. Weer een voorbeeld hoe achterlijk de lokale vakbonden zijn ben dan in het bijzonder de leiders.Ze worden opgefokt door externe personen zoals een Cova of Cooper etc en lopen daar blindelings achteraan.Je zou zeggen er zal hoe dan ook verandering komen bij de Isla dus daar moet je zakelijk en praktisch mee omgaan zodat er zo weinig mogelijk mensen geraakt worden door de negatieve gevolgen.Samen kijken naar de beste oplossing maar wel realistisch echter zit dat er bij de vakbonden niet in.

 5. Abraham Mossel

  De vakbonden ” lees bajes klant en pathologiesche beroeps leugenaar Gerrit de Raaf / holle bolle gijs C Cooper ” hebben een mooi lul verhaal om hun partij weer groter te maken. volop gebral waar het kl.tjes weer in trapt. Het gaat de Raaf en Cooper er alleen om om de regering te laten vallen en zelf weer aan de macht te komen ( lees zakken vullen ) ook is hun plan om de werknemer van de ISLA zo gek te maken dat als Klesch hem over neemt en niet aan hun eisen ( wat niet mogelijk is zelfs onmogelijk!!) het hele zooitje in de fik steekt, zou zeggen hoe eerder hoe beter zijn we van die roestbak af. Heb gehoord dat het leger/marine/politie er al op zijn voorbereid mocht er rotzooi worden geschopt door het ISLA volk ze hebben natuurlijk recht om te staken maar niet om de boel in fik te steken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *