ParadiseFM | In quarantaine bij Kunuku

De passagiers zijn met bussen naar Kunuka Aqua Resort gebracht waar ze de komende 14 dagen in quarantaine moeten doorbrengen.

Op Curaçao is gistermiddag een vliegtuig van de KLM geland met meer dan 100 passagiers uit Nederland, waaronder veel studenten en ingezetenen die terug wilden keren.

De passagiers zijn met bussen naar Kunuka Aqua Resort gebracht waar ze de komende 14 dagen in quarantaine moeten doorbrengen.

Bron: ParadiseFM

12 Reacties op “ParadiseFM | In quarantaine bij Kunuku

 1. Een ding wil ik weten zijn de studenten op curacao ingeschreven of hier in Nederland want als de studenten hier ingeschreven zijn dan moeten hun wel betalen toch van waar komen zoveel studenten plotseling om terug te keren naar curacao .waren ze met vakantie hier in Nederland. Was het vakantie periode

 2. Trotse YDK

  @ericlapas bepaalt intelligent kom je bij deze ook niet over. Walgelijke wezens…. YDK als niet intelligent…. discriminatie….. of sprak je nou over je zelf in dat post???.

  Verander het wereld en begin bij je zelf zeggen ze. Als je niks bij te dragen hebt, is het af en toe verstandiger om je gedachten voor je te houden.

  Maar tja dit is maar een tip. Neem het je niet kwalijk als je dit niet begrijpt.

 3. Wie gaat dit betalen .
  Juist ja ……
  Pero ja nos mes por .

 4. Mensen moeten de kosten zelf betalen. Dat kostte 2 zusjes samen 7000,= voor 2 weken quarantaine

 5. Voor die 250 naf per persoon kan je overal terecht toch.

 6. Niet alleen ingezetenen, ook mensen die voor projecten noodzakelijk zijn worden nu opgesloten in kunuku. Niet gek als je eerst te horen krijgt dat je in een 4-sterren accomodatie wordt ondergebracht, en als niet-ingezetene moet je gewoon hiervoor betalen. Prima, zo’n quarantaine. Even een paar “huisregels”, voordat iedereen denkt dat het daar gezellig is: geen gebruik maken van de zwembaden, glijbanen, etc; geen alcohol; geen bezoek; op het terrein met mondkapjes op lopen…….

 7. Kan iemand ericlapas aub verwijderen of blokkeren.
  En haar mond laten spoelen met wat en zeep !
  Wat praat die persoon een onzin zeg.
  Ik schaam me voor dit soort types nederlanders, die een wereld verbeteraar pretenderen te zijn !

 8. @Hildie
  Wat valt er nu niet te begrijpen eigenlijk. Er worden slechts repatriëringsvluchten uitgevoerd, vv.
  Een collega van mij kwam gisteren ook binnen 6 weken in Spanje te hbbn gezeten waarvan 2 wkn quarantaine voor hij weer naar NL mocht.
  Hij moest voor zaken in S zijn en vertrok 14/3. Dus ja dat wordt alles bij elkaar 4 wkn quarantaine we zijn allemaal blij dat hij weer terug is.

 9. Dit begrijp ik niet,onze reizen worden geannuleerd naar Curaçao, omdat KLM tot 4 juli niet vliegt op Curaçao en nu lees ik dit,raar toch

 10. KKC commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels

 11. Piet van Linden

  Niet bekrompen denken. Kunuku is eigendom van Corendon die een groot hotel aan het bouwen is bij Mangrove. Zal beter lopen dan Holliday Beach liep.

 12. Kunuku is een behoorlijk prijzig resort, dat had in deze tijden van fors bezuinigen wel een stuk minder gekund.

  De volgende vlucht wordt in Baoase ondergebracht? Of Santa Barbara Resort?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *