ParadiseFM | Huisarrest Eric Garcia verlengd

Foto Curacao Chronicle

Oud-bankdirecteur Eric Garcia mag voorlopig nog zijn straf thuis uitzitten. De EXTRA meldt vandaag dat zijn huisarrest is verlengd.

Garcia moet zich momenteel in hoger beroep voor de rechter verantwoorden voor malversaties bij de Girobank in de tijd dat hij er directeur was. Hij zit een gevangenisstraf uit van vier jaar en moet daarnaast 19 miljoen gulden terug betalen.

De 80-jarige Garcia zit al langere tijd thuis zijn straf uit. Gisteren zou de zaak tegen hem verder worden behandeld. Dat kon echter niet doorgaan. Daarop heeft de rechter bepaald dat Garcia voorlopig in huisarrest mag blijven zitten.

(Foto: Curacao Chronicle)

Bron: ParadiseFM

5 Reacties op “ParadiseFM | Huisarrest Eric Garcia verlengd

 1. Stephen Capella en Eric Garcia, die 715 miljoen bij Girobank lieten verdwijnen – grotendeels in eigen zakken, werden beiden benoemd in de raad van toezicht van ons nationale ziekenhuis, Sehos. De op minderjarigen Geilende Garcia en ‘Capone’ Capella – TOEZICHT??!!

  Mag je dit eiland dan een apeneiland noemen? JA!

  Eric Garcia zit zijn celstraf in zijn peperdure penthouse uit, Stephen Capella (die zijn moeder als hoer misbruikte in de Avalon / Panama gate) woont nog steeds luxueus in zijn villa van 2 miljoen op Zuurzak.

 2. Maar eric garcia precies hetzelfde ondanks z’n 80 jaar.

 3. Trui is het weer volledig met Wim eens, zou Stephen Capella alleen aan zijn ballen uit zijn villa te Zuurzak naar Bon Futuro slepen.

 4. Commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels.

 5. Klassejustitie!

  Garcia woont in een luxe penthouse, wat is daar voor straf aan?

  Wat mij betreft mogen Eric Garcia, Stephen Capella en Neysa Amnesia samen in 1 cel in Bon Futuro.

  O ja, de moeder van Stephan Capella mag er ook bij. Denk niet dat iemand haar Avalan software uit Panama gaat missen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *