ParadiseFM | Huisarrest Eric Garcia mag worden verlengd

Hij is in mei vorig jaar veroordeeld tot 4 jaar gevangenis. Hij moet ook nog 11 miljoen dollar terugbetalen dat hij zou hebben verduisterd als curator | Antilliaans Dagblad

Oud-bankier Eric Garcia mag nog tot in ieder geval 14 mei zijn straf uitzitten in huisarrest.

De rechter heeft het huisarrest, dat in augustus vorig jaar wegens gezondheidsredenen werd opgelegd, gisteren verlengd tot 14 mei. Garcia is 79 jaar. Hij is in mei vorig jaar veroordeeld tot 4 jaar gevangenis. Hij moet ook nog 11 miljoen dollar terugbetalen dat hij zou hebben verduisterd als curator.

Bron: ParadiseFM

11 Reacties op “ParadiseFM | Huisarrest Eric Garcia mag worden verlengd

 1. Onvoorstelbaar vind ik zoiets. Ik weet niet wat voor luilakbollen bij het OM zitten. de Jong moet van z’n vette krent komen en die hufter gewoon in de cel proppen en geld terugbetalen.
  Dit te te absurd!!

 2. Ja, 200 mensen op straat, duizenden hun geld en/of pensioenen kwijt maar Eric Garcia wordt met fluwelen handschoenen aangepakt.

  Stephen Capella die met zijn moeder voor miljoenen heeft gefraudeerd zit ook nog gewoon thuis. De toyboy van Garcia heeft zoveel gestolen dat hij het Giro geld als wc papier gebruikt.

  En Neysa Amnesia wordt gewoon CFO bij Aqualectra terwijl ze door CBCS niet integer en niet geschikt voor een directiefunctie is bevonden. Minister kon ze daarom niet worden, maar dat weerhield minister McWilliam er niet van om haar mee te nemen op een snoepreis van 3 weken door Nederland.

  Samen met McWilliams andere best friend, het wandelende matras Anusca Cova.

  McWilliam zorgt goed voor haar vriendinnen. Maar ze was van beroep dan ook verpleegster.

 3. @Curacao revisited: wat jij zegt lijkt mij zeer onwwarschijnlijk.

  De gemiddelde (Giro-)bankmederwerker weet nog niets eens het verschil tussen debet en credit.

 4. @Lullo Bert: Irma Lips is al meerdere jaren van het eiland.
  Eikelmans.

 5. Curacao revisited

  @hans: als die 200 medewerkers enige ethiek hadden gehad, waren ze allang girobank verlaten. Ik kom er niet bij dat je ergens werkt en goed betaald wordt, als je weet dat je klanten hun geld kwijt gaan raken.

 6. Weet u wie ook huisarrest hebben?

  De 200 werknemers van Girobank die door de ouwe snoeper Eric Garcia, zijn enge toy boy Stephen en zijn geisha Isenia hun baan verloren,

 7. Irma Lips strikes again.

  Het justitieel apparaat is een grote schande.

 8. Al zijn bezittingen in beslag nemen en veilen, een onderzoek naar alle bezittingen van familie en vrienden die bij alles aannemelijk moeten maken dat het geld niet bij Garcia vandaan komt. Zo ver uitkleden dat hij komt smeken om een cel om in te slapen. En dan zeggen dat die, van wegen bezuinigingen, niet beschikbaar is voor hem.

 9. Van mij mag hij rondlopen, nádat hij alle gedupeerde rekeninghouders gecompenseerd heeft.

 10. Deze man is bijna niet thuis te vinden maar veel op straat en elders.Zijn ze stupid and blind bij het gerecht of gaat het toch om de voorkeurs behandeling?

 11. En wanneer wordt die 11 miljoen betaald??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *