ParadiseFM | Hotels verwachten kwart van de bezetting

Pas na 15 juli wordt een flow van toeristen verwacht | Persbureau Curacao

De hotels die vanaf 1 juli open zijn verwachten niet meer dan 20 tot 25 procent van de kamers gevuld te krijgen.

Dat blijkt uit een steekproef van Chata bij 8 hotels. In de hele hotelsector zal vanaf morgen ongeveer 60 procent van het aantal hotelkamers beschikbaar zijn.

Chata verwacht onder de reizigers de komende weken vooral vrienden en familie te zien of mensen die voor zaken komen. Pas na 15 juli wordt een flow van toeristen met pakketreizen verwacht.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “ParadiseFM | Hotels verwachten kwart van de bezetting

 1. Ja Bululu, laat vooral maar zien hoe dom we hier kunnen zijn. Het is logisch dat het hier nooit wat zal worden met dit soort figuren.

 2. Kantidad di makamba pichiri ta bishita Korsow.
  Majoria ta keda serka famia,drumi henter dia na NÓS playanan i pueblo no tin niun benefisio di e lolasnn aki.
  Nan maleta ta jen di pindakaas,hagelelslag,zoute drop,
  batata,frikandel i kroket.
  Nn ta bin ku vakacion ku 100 euro i bai bek ku 101.
  Anto hole stinki tambe!!!!

 3. ericlapas

  De meeste Nederlanders komen hier voor familie bezoek of om bij vrienden te zijn, reden te meer om op onze quivive te zijn. De epidemioloog had het over een vragenlijst met vragen als, “bent u in contact met een besmet iemand geweest”.

  Het lijkt alsof de epidemioloog zijn verstand kwijt is, iemand neemt risico om hiernaar toe te vliegen en laat zich door een vragenlijst weerhouden door die naar eerlijkheid te beantwoorden?

  Nogmaals had Ruggenaath tijdens de persvoorlichting niets te melden, de man moet zichzelf en ons een plezier doen en opstappen.

  Kan iemand mij vertellen waarom Maharo Isenia en Figaroa op de loonlijst staan? Het zoveelste bewijs dat veel overbodige ambtenaren zijn die zonder een tegenprestatie uit de staatskas vreten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *