28 C
Willemstad
• woensdag 1 december 2021 09:34

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Hensley Meulens geen nieuwe baan bij MLB

Afgelopen seizoen was Meulens actief als bench-coach bij de New York Mets | ANP

Hensley Meulens gaat tot verrassing van velen dit seizoen niet aan de slag als coach bij een Major League Baseball team.

Geen enkel team heeft voor komend seizoen een beroep op hem gedaan. Door de coronapandemie kwamen er minder functies vrij. Dat schrijft USA Today.

Afgelopen seizoen was Meulens actief als bench-coach bij de New York Mets. Zijn contract daar is niet verlengd. Meulens kan zich nu volledig richten op Olympische kwalificatie als manager van het Nederlands baseball team deze zomer.

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

4 reacties

 1. Beflapas, er zijn diverse zwarte trainers die het geprobeerd hebben maar gigantisch mislukt zijn: Patrick Kluivert, Clarence Seedorf, Ruud Gullit- allen zeer succesvol als voetballer.

  Uitzondering is Frank Rijkaard, die heeft een prachtige maar korte trainerscarriere gehad.

 2. Beste @Brian S, het ging mij niet om de waarheid maar meer om het feit dat veel negers als Winston Bogarde het over kansen voor zwarten hebben en zelf hun nek niet durven uit te steken maar achter een blanke coach gaan schuilen.

 3. Ajax heeft veel zwarte spelers gehad maar nooit een zwarte coach.

  Dacht dat Henk ten Cate toch wel een zwarte coach is.

  In Nederland Eredivisie zijn er 18 clubs. 3 clubs hebben gekleurde coaches en 4 hebben er buitenlandse coaches. Vrij divers dus.

 4. Op zich is dit wel bijzonder want in de sport is het net zo als in de zakelijke wereld, zwarte managers zijn dun gezaaid. In het betaalde voetbal zien we veel meer zwarte voetballers dan blanke voetballers maar Europa heeft niet één zwarte coach.

  Hoe komt dat eigenlijk? Hebben zwarten geen leidinggevende capaciteiten of willen ze geen risico nemen? Er zijn natuurlijk genoeg zwarten die de blanken daarvan de schuld geven maar dat komt vaak omdat ze poep in de broek hebben als het om verantwoordelijkheid gaat.

  Laten we voor het gemak Ajax (gesponsord door Curaçao) nemen, Ajax heeft veel zwarte spelers gehad maar nooit een zwarte coach. Zijn ze bij Ajax racistisch? Dacht het niet.

  Ajax heeft een blanke trainer, Erik ten Hag (hoe kan het anders) en zeker twee zwarte hulptrainers Reizigers en Winston Bogarde.

  Deze Winston Bogarde heeft ooit een boek geschreven”,Deze neger buigt voor niemand”.

  Nou de titel klinkt stoer maar daar hou de stoerheid op want Bogarde is een zwakkeling die liever een veilige baan als hulptrainer onder Erik ten Hag heeft.

  Een neger die voor niemand buigt neemt risico’s en gaat desnoods een amateur club trainen en probeer op die manier op te klimmen om zo te laten zien dat negers het ook kunnen.

  Maar deze neger die voor niemand buigt doet het in zijn broek om zelf verantwoordelijkheid voor een club te nemen en gaat liever achter een blanke op de bank schuilen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -
- Advertentie -

Zoeken

ParadiseFM | Twee aanhoudingen wegens misbruik QR-code

De politie heeft twee mannen aangehouden wegens misbruik van een QR-code. Tijdens een controle ontstonden er problemen bij het scannen. Een 25-jarige man werd door de politie...

ParadiseFM | Centrale Bank gaat zich richten op innen schadevergoeding

met vonnis De Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten (CBCS) gaat zich voorlopig richten op het innen van de schadevergoeding waar verzekeraar Ennia volgens de rechtbank recht...

ParadiseFM | Ansary probeerde via regering rechtszaak te staken

met vonnis De advocaten van Hushang Ansary hebben geprobeerd via de overheid de rechtszaak tegen Ansary te staken. De regering heeft daar echter geen gevolg aan gegeven. Dat...

ParadiseFM | Curaçao krijgt nieuwe vliegtuigmaatschappij

Curaçao krijgt er een nieuwe vliegtuigmaatschappij bij met Dutch Caribbean Islandhopper (DCI). Zo schrijft het Antilliaans Dagblad. Volgens directeur Steven Chin-A-Kwie gaat het om een unieke luchtvaartbedrijf...

ParadiseFM | Curaçao zesde best bezochte eiland in de regio

Curaçao is het zesde best bezochte eiland in de regio. Dat zegt Chata-directeur Helena Seferina-Rojas naar aanleiding van een vergelijkingsonderzoek met het jaar 2019, het jaar voordat...

Opinie | Jeanne d’Arc di Aruba

Jeanne d’Arc (ca. 1412-1431) is een nationale heldin van Frankrijk. Ze is onlosmakelijk verbonden met de Franse geschiedenis. Haar leven vertelt het opvallende verhaal van een Frans...
- Advertentie -