27 C
Willemstad
• dinsdag 15 juni 2021 05:22

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Hensley Meulens geen nieuwe baan bij MLB

Afgelopen seizoen was Meulens actief als bench-coach bij de New York Mets | ANP

Hensley Meulens gaat tot verrassing van velen dit seizoen niet aan de slag als coach bij een Major League Baseball team.

Geen enkel team heeft voor komend seizoen een beroep op hem gedaan. Door de coronapandemie kwamen er minder functies vrij. Dat schrijft USA Today.

Afgelopen seizoen was Meulens actief als bench-coach bij de New York Mets. Zijn contract daar is niet verlengd. Meulens kan zich nu volledig richten op Olympische kwalificatie als manager van het Nederlands baseball team deze zomer.

- Advertentie -

Bron: ParadiseFM

Artikel delen

Dit artikel is geplaatst in

4 reacties

 1. Beflapas, er zijn diverse zwarte trainers die het geprobeerd hebben maar gigantisch mislukt zijn: Patrick Kluivert, Clarence Seedorf, Ruud Gullit- allen zeer succesvol als voetballer.

  Uitzondering is Frank Rijkaard, die heeft een prachtige maar korte trainerscarriere gehad.

 2. Beste @Brian S, het ging mij niet om de waarheid maar meer om het feit dat veel negers als Winston Bogarde het over kansen voor zwarten hebben en zelf hun nek niet durven uit te steken maar achter een blanke coach gaan schuilen.

 3. Ajax heeft veel zwarte spelers gehad maar nooit een zwarte coach.

  Dacht dat Henk ten Cate toch wel een zwarte coach is.

  In Nederland Eredivisie zijn er 18 clubs. 3 clubs hebben gekleurde coaches en 4 hebben er buitenlandse coaches. Vrij divers dus.

 4. Op zich is dit wel bijzonder want in de sport is het net zo als in de zakelijke wereld, zwarte managers zijn dun gezaaid. In het betaalde voetbal zien we veel meer zwarte voetballers dan blanke voetballers maar Europa heeft niet één zwarte coach.

  Hoe komt dat eigenlijk? Hebben zwarten geen leidinggevende capaciteiten of willen ze geen risico nemen? Er zijn natuurlijk genoeg zwarten die de blanken daarvan de schuld geven maar dat komt vaak omdat ze poep in de broek hebben als het om verantwoordelijkheid gaat.

  Laten we voor het gemak Ajax (gesponsord door Curaçao) nemen, Ajax heeft veel zwarte spelers gehad maar nooit een zwarte coach. Zijn ze bij Ajax racistisch? Dacht het niet.

  Ajax heeft een blanke trainer, Erik ten Hag (hoe kan het anders) en zeker twee zwarte hulptrainers Reizigers en Winston Bogarde.

  Deze Winston Bogarde heeft ooit een boek geschreven”,Deze neger buigt voor niemand”.

  Nou de titel klinkt stoer maar daar hou de stoerheid op want Bogarde is een zwakkeling die liever een veilige baan als hulptrainer onder Erik ten Hag heeft.

  Een neger die voor niemand buigt neemt risico’s en gaat desnoods een amateur club trainen en probeer op die manier op te klimmen om zo te laten zien dat negers het ook kunnen.

  Maar deze neger die voor niemand buigt doet het in zijn broek om zelf verantwoordelijkheid voor een club te nemen en gaat liever achter een blanke op de bank schuilen.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

NU | Bonaire pakt als laatste Nederlands-Caribisch eiland wegwerpplastic aan

Bonaire gaat samen met het Wereld Natuurfonds (WNF) werken aan het verminderen van het wegwerpplastic, meldt het Antilliaans Dagblad. Het eiland is het laatste eiland van Caribisch...

NU | Bonaire meldt nul nieuwe besmettingen, geen doden en niemand in het ziekenhuis

Bonaire heeft maandag geen nieuwe besmettingen en coronagerelateerde sterfgevallen gemeld. Ook had het Nederlandse eiland in het Caribische gebied geen personen met COVID-19 in het ziekenhuis liggen. Bonaire...

NTR | Ombudsman: Tweede Kamer moet armoede eindelijk aanpakken en stoppen met ‘flauwekul’

John Samson DEN HAAG – De Nationale Ombudsman doet een dringend beroep op Kamerleden om de armoede en ongelijkheid in de Caribische gemeenten eindelijk aan te pakken. “Ophouden...

DH | Ottley signs bilateral agreement for food assistance programme

PHILIPSBURG--Minister of Public Health, Social Development and Labor VSA Omar Ottley says he has received final approval from the Netherlands for the food assistance programme. This was...

AntilliaansDagblad | Nieuwe kans voor selectie Curaçao vanavond

Willemstad - De nationale selectie van Curaçao maakt vandaag opnieuw kans een plek te bemachtigen in de finaleronde van de WK-kwalificatie van Noord- en Centraal-Amerika. Zaterdag haalde Curaçao...

AntilliaansDagblad | Plan voor verbetering bestuur PJIA

Philipsburg - De ministerraad heeft een plan goedgekeurd om het ondernemingsbestuur (corporate governance) op Princess Juliana International Airport (PJIA) te verbeteren. Hiermee wordt de rol van de Corporate Governance Council...
- Advertentie -