31 C
Willemstad
• dinsdag 28 september 2021 19:06

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Grote verschillen in prijzen bij supermarkten

De verschillen zijn vooral bij vlees en beleg erg groot.| Antilliaans Dagblad

De prijsverschillen in Curacaose supermarkten zijn enorm. Dat meldt het Antilliaans Dagblad op basis van een onderzoek van de consumentenbond.

De verschillen zijn vooral bij vlees en beleg erg groot. Een kilo geitenvlees bij Centrum kost 9,95 gulden en bij Arti’s 21,95. Een kilo biefstuk is bij Centrum ruim nafl. 25,95 en bij Esparamos 9 gulden minder.

Ook zijn de prijzen sinds het laatste onderzoek in juni erg veranderd: bij Boulveard kostte een kilo jonge kaas in juni nog 17,95 en nu 26,95. Hiervoor kan je overigens het beste naar Vreugdehil: daar kost een kilo 12,95.

- Advertentie -

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

5 reacties

 1. Joep Meloen heeft als lid van de Grote Drie (waar is Trui?) weer gelijk, al is het wel makkelijk als een super zich niet uit de markt prijst. Scheelt prijsvergelijken en benzine.

 2. Niemand is verplicht om bij een bepaalde supermarkt te kopen. Het is je eigen verantwoordelijkheid om prijzen te vergelijken en wanneer je van mening bent dat je ergens anders goedkoper uit kunt zijn dan is het aan jou om te beslissen of het het waard is een eindje verder te rijden of niet.

 3. “We” kunnen daar niets aan doen, de consumentenbond wel! Noem merk, soort, nadere benaming etc. zoals dat in het verleden in de overzichten wel werd gedaan.
  Is het een vers of diepvriesproduct, is het kogelbiefstuk, Curacaose biefstuk of lomito etc.
  Dat zelfde geldt voor alle producten waarvan zij de prijzen noteren en niet te vergeten de inhoud (gewicht)of alcoholgehalte enz. enz. van het product.
  De huidige “prijscontroles” slaan nergens op en het lijkt dat sommige supermarkten extra bevoordeeld worden door zg lagere prijzen te vermelden. (pastechi)

 4. Ja, en bij de ene autodealer kost een auto Fl.20.000 en bij een ander fl 45.000!
  Een consumentenbond die met de vinger in de lucht prijscontroles uit laat voeren bij de supermarkets door mensen die daar amper verstand van hebben.
  Noem merk en kwaliteit!

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

AD | R. Kelly schuldig bevonden aan mensenhandel voor seks: belangrijke spil in ronselen meisjes

Mark den Blanken | Algemeen Dagblad Zanger R. Kelly (54) is door de rechtbank schuldig bevonden aan mensenhandel. Hij heeft decennialang vrouwen en minderjarige meisjes gerekruteerd voor seks....

Democracy now! | Tuesday, September 28, 2021

Democracy Now! is a national, daily, independent, award-winning news program hosted by journalists Amy Goodman and Juan Gonzalez. Democracy Now!’s War and Peace Report provides our audience with...

Extra | Journaal 28 september 2021

Elke werkdag het laatste nieuws van Extra, nu ook in het Nederlands. Bron: Extra

Nu.cw | Nederland pakt gokmaffia Curaçao aan

Nederland gaat de gokmaffia op Curaçao flink aanpakken. Dat kondigde voorzitter René Jansen van de Raad van Bestuur van de Nederlandse Kansspelautoriteit (Ksa) maandag aan in de...

Nu.cw | 93 procent van coronapatiënten CMC niet volledig gevaccineerd

Van de 181 opgenomen coronapatiënten in het Curaçao Medical Center (CMC) zijn 169 personen niet of niet volledig gevaccineerd. Dat is 93 procent van de ziekenhuisopnames in...

Nu.cw | ENNIA: “Foute berichtgeving pensioenbetalingen september”

De pensioenbetalingen in de maand september worden gewoon uitbetaald door ENNIA. Dat bevestigt de directie. Op sociale media gaat een bericht rond waarin wordt vermeld dat de...
- Advertentie -