ParadiseFM | GMN voorlopig naar Jesus-Leito

Camelia-Romer heeft zich vanmorgen officieel teruggetrokken als minister van Gezondheid, Natuur en Milieu. Zondag doet ze de laatste overdracht | Extra

Zita Jesus Leito, de minister van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning neemt de post van Suzy Camelia Romer voorlopig over.

Camelia-Romer heeft zich vanmorgen officieel teruggetrokken als minister van Gezondheid, Natuur en Milieu. Zondag doet ze de laatste overdracht.

Bron: ParadiseFM

17 Reacties op “ParadiseFM | GMN voorlopig naar Jesus-Leito

 1. Curacao revisited

  @rechtsstaat: veel plezier van je hbo opleiding. Ik neem jou even serieus als McWilliams en zita

 2. De Rechtsstaat

  “een universiteit is in eerste instantie een locatie waar onderzoek plaatsvindt”.

  Zinloze discussie…!

 3. Ach, een minister hoeft geen kennis te hebben (kan zelfs contraproductief zijn) .
  Een minister moet sturen.

  Wat helaas niet erg lukt.
  Mogelijk omdat de ambtenaren direct onder de minister de boel verstoren en hun eigen belangen verdedigen.
  Toko den toko verhalen kennen we genoeg.

  Overigens, laatste tijd geen onderhoud wegen gezien, diepe gaten worden met zand gevuld.
  Denk dat de hand op de knip gehouden worden om de salarissen zolang mogelijk uit te betalen…
  Tjsa , prioriteiten….

 4. Een ‘echt’ sterk figuur. Wie? Jesus-Leito.
  Ik zou zeggen stoppen nu met weer een minister ergens vandaan te plukken. Laat het liever zoals het is. Die gasten kosten een godsvermogen als ze aan het eind van de rit zijn. En verder is het 3xniks.
  Als je in staat ben een Jacinta C olp gezondheidszorg te benoemen, dan nog na Whiteman (heeft er ook niks van gebakken) een clown met muts Victorina dan snap je het echt niet meer

 5. Curacao revisited

  @Rechtstaat: een universiteit is in eerste instantie een locatie waar onderzoek plaatsvindt en zover mij bekend heeft de UoC nog nooit enig opzienbarend onderzoek gedaan. Dat de research link geen voorbeelden geeft van onderzoek dat reeds gedaan/afgerond is, is tekenend
  https://www.uoc.cw/research/university-of-curacao-research-institute

  UoC is gewoon een MBO/HBO instelling die onderwijs geeft net zoals NOI in Nederland. Daar is niets mis mee, maar maak mij niet wijs dat er ook maar enige wetenschappelijke component of niveau bijhoort

 6. ericlapas

  Een tijd geleden is Zita Jesus Leito tot de slechtste minister van dit kabinet gekozen, zelfs slechter dan de niet functioneerde Koeiman, dat wilt wat zeggen.

  Nu mag zie twee ministersposten leiden, blijkbaar doet Ruggenaath alles om aan de macht te blijven.

 7. De Rechtsstaat

  Ach CR, van de op de tak?

  Doble “R”: dus je mag niet verwachten van jouw illustere lijst, één van hun zou komen opdagen om jouw coalitie van een meerderheid te dienen?

 8. Roy Rogers

  En zo blijven wij maar door modderen met Ministers die alles willen en niks bereiken. Van alles beloven maar zonder enig resultaat daar zij altijd bezig zijn en er nooit iets zinnigs tot een einde kunnen brengen. Min. Zita Leito kan haar eigen post niet eens goed beheersen, laat staan die van GMN nog erbij. Mensen dit wordt nada.
  Wij hebben parlementariers die voor spek en bonen parlementariers zijn.
  De grootste gedeelte van hun hebben geen of weinig denkcapaciteit, maar hebben een mega salaris. Tumba zangers, Viswijf van Boca Sami, een aantal politieagenten, ruziemakers(Menki Rojer) en last but not least Amparo dos Santos. Zelfs met de riemen roeien die wij hier hebben zijn wij gedoemd om te zinken. Onze enige hoop is ingrijpen van Nederland. Er is geen andere keuze.

 9. Curacao revisited

  @rechtstaat: uoc is typisch voor Curacao. Plak ergens een sticker op (president, directeur) en je hebt status ongeacht of je geschikt bent.
  Ik kan een universiteit die onderzoek dwarsboomt niet serieus nemen

  https://knipselkrant-curacao.com/paradisefm-universiteit-dr-moises-da-costa-gomez-neemt-afstand-van-publikaties/

 10. De Rechtsstaat

  Ach CR zo jammer voor jou.

  Ik heb een titel van de UoC (U.N.A.) en die werd weldegelijk geaccepteerd bij zowel TU Delft als Universiteit Leiden.

 11. Curacao revisited

  “Hoi CR, Mc William heeft inmiddels een bachelor rechten en is bezig met haar eindscriptie M.Sc. rechten.”
  en “studeert” bij de UoC. De universiteit die nergens anders ter wereld als universiteit wordt geaccepteerd

 12. Weer zo een die geen kennis van zaken in de Gezondheidszorg heeft! Bovendien belangenverstrengeling met haar andere portfolio van Verkeer.
  Hebben wij hier niemand die verstand van heeft? Als het iemand van PAR moest zijn,dan is Dr. Rach die arts is, zelf specialist,die weet zeker meer van Gezondheidszorg.

 13. De Rechtsstaat

  Hoi CR, Mc William heeft inmiddels een bachelor rechten en is bezig met haar eindscriptie M.Sc. rechten.

  En nu jij.

 14. Trots op Curaçao

  3 tegenstrijdigheden.. Verkeer – Gezondheid, Vervoer – Natuur en Ruimtelijke planning – Milieu. Gemakkelijke afwegingen te maken nu alles in 1 persoon is vertegenwoordigd. Vraag me af of ze voor de spiegel gaat staan wanneer ze op een conflictgebied een beslissing moet nemen. “Ga ik voor Verkeer of Gezondheid?”.

 15. Curacao revisited

  Waarom ook niet hé? Het zijn toch parttime baantjes en als een verpleegster minister van economische zaken kan worden dan kan een andere minister best 2 dingen naast elkaar doen

 16. Drechi pa bosnan Tur

  Mrs “We zijn ermee bezig”…….

 17. Goh. Precies de volkenbond die ten onder ging en vervangen werd door de VN in 1945. De één erger dan de andere. Allemaal met nationalistisch denken. Weg Suzy, welkom Zita. Het lijken wel auto merken. Afwachten nu. Hallóóó Nederland, weer een nieuwe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *