ParadiseFM | Girigorie: gedrag onacceptabel

De minister noemde het gedrag van de bevolking ‘onacceptabel’ | Antilliaans Dagblad

Afgelopen vrijdag waren er te veel samenscholingen op het eiland. Dat heeft de Curaçaose minister van Justitie, Quincy Girigorie, gezegd.

De minister noemde het gedrag van de bevolking ‘onacceptabel’. De politie zal volgens hem vanaf nu strenger optreden tegen mensen die zich niet aan de regels houden.

Bron: ParadiseFM

14 Reacties op “ParadiseFM | Girigorie: gedrag onacceptabel

 1. KNOEK-KOE Wááááááát??????????????????????? Zeshonderd kilo’s coca brother???? De Medellin???? En……weet die andere “persoon” fulano het al??????? Ahum ahum ahum.

 2. Commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met de regels.

 3. Knoek-koe

  Girigori met het IQ van een leguaan LOL @ ODN
  En een plaat voor zijn kop.
  Ga de 600 kg cocaine oplossen met Sambo….
  Ga het gedrag van je Ministers maar eerst verbeteren…zodat ze gehoorzamennaan de regels van goed bestuur ….

 4. Ook dat nog

  Girigorie, met het IQ van een luguaan…… wat een stumper deze zakkenvuller

 5. Ik ben het wat dat betreft met Girigorie eens. Maar zou het op prijs stellen als hij zich ook uitspreekt over het niet acceptabele gedrag van McW en de dames heren overheidsgeld nv’s!
  Overigens heb ik hem ook nog niet gehoord dat hij een deel van zijn salaris inlevert?
  DT heeft nogal wat voeten in de aarde, nietwaar.

 6. ericlapas

  “Girigorie: gedrag onacceptabel”, onacceptabel is 800 kilo cocaïne uit het politie depot verdwijnt en de minister blijft zitten.

 7. Lionfish

  Tja, hij heeft inderdaad een serieus punt want het is enorm stom, maar een bevolking die je altijd bewust dom probeert te houden (en gezien sommige van de andere reacties is dat aardig goed gelukt) kan je dat nauwelijks kwalijk nemen.

 8. Joseph S

  Zeer onnaceptabel ja een bonus van maximaal 50naf per uur aan de kit toekennen en jezelf daarna verschuilen achter de “ó zo gevreesde vakbonden”.

  Wederom een onmogelijk serieus te nemen waardeloze zakkenvuller die ook nog eens het lef heeft het volk vermanend toe te spreken terwijl deze versoepelingen al weken eerder hadden moeten plaatsvinden…

 9. Bevolking kiest voor een karikatuur van zichzelf

 10. Knoek-koe

  De minister voelt nu pas wat het is, om een volk, dat hem gekozen heeft obv identiteit, uiterlijk en achtergrond, te moeten aansturen.

  Een bevolking die nooit echt sturing gegeven is.
  Nu dat er actie van hem verwacht wordt, ziet hij hoe moelijk het is, om een gemeenschap aan te sturen, waar alle grondvesten onstabiel zijn, en elk vorm van regulatie defect is

  Ze zijn defacto net zo ongehoorzaam als de figuren waarmee hij vanuit het fort regeert.

 11. Toevoeging: monk cooper rojer pisas cordoba dos santos .de cova’s etc etc geen plaats genoeg hier.

 12. Het zou de minister van justitie sieren als hij ook strenger op ging treden tegen andere vormen van onethisch laakbaar en gedrag dat schade brengt aan de maatschappij (bij gebrek aan een economie). En dat hij zou beginnen in eigen huis en forti

 13. Summerlight

  Strenger??? Wat wordt er dan gedaan, het vingertje opgestoken en zegt men foei dat mag je niet meer doen? Men had al jaren beter op moeten treden tegen het gebruik van telefoons en alcohol in het verkeer. En tegen autobezitters die niet verzekerd zijn ed. Dat zou een hoop ellende schelen voor de mensen die wel alles netjes betalen en met hoge kosten komen te zitten omdat o’n weg piraat tegen hun auto aan klapt,

 14. Knoek-koe

  …..”De minister noemde het gedrag van de bevolking ‘onacceptabel’.”….

  Het gedrag van sommige Ministers is op zijn minst net zo onacceptabel.
  Zo niet erger.

  De Jesus
  Camelia
  Gijsbertha
  Konket
  Koeiman
  En last but not least Mac William

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *