31 C
Willemstad
• zondag 17 oktober 2021 17:30

Laatste reacties

- Advertentie -

ParadiseFM | Gijsbertha neemt Martina over: Martina overtuigd van onschuld

Steven Martina, recent nog op de Bon Bini Business Summit

Kenneth Gijsbertha neemt voorlopig de functie van Steven Martina over. Martina maakte vanmiddag bekend ontslag te nemen als minister van Economische Zaken.

Dit vanwege een onderzoek dat door het Openbaar Ministerie is ingesteld in verband met aandelen in Guardian Group. In 2017 was Martina betrokken bij wetsvoorstel over maximuntarieven voor aansprakelijkheidsverzekeringen voor auto’s. Om hierover mee te beslissen zou hij totale afstand genomen moeten hebben van aandelen in Guardian.

Volgens Carlos Monk van Korsou di Nos Tur is dit niet het geval. Hij deed aangifte tegen Martina waarop het OM nu gaat onderzoeken of er voldoende afstand is genomen van de aandelen. Martina zelf zegt dat hij er stellig van overtuigd is dat dit wel het geval is. Hij neemt afstand van zijn positie als minister om het OM de ruimte te geven de zaak te onderzoeken.

- Advertentie -

Bron: ParadiseFM

- Advertisement -

Artikel delen

12 reacties

 1. carlos monk ik zou geen woorden vuil aan maken.Ik gun hem die aandacht niet.
  Die komt zichzelf wel tegen wie een graf graft voor een ander……….

 2. Aanvulling op reactie Trui.
  Monk kwam enkele malen in opspraak om uitspraken of handelen. Zo noemde hij mensen die gesproken hadden met de commissie-Rosenmöller, die onderzoek deed naar corruptie op Curaçao, “landverraders”.
  En deze meneer M moet serieus genomen worden?
  Mocht Martina vrijuit gaan, dan zou ik Monk oppakken voor doen van valse aangifte.

 3. Financiën en Economische Ontwikkeling ressorteren bij niemand anders dan Kenneth Gijsbertha.

  Alles wat niet goed gaat op het bord van deze man leggen, eerdaags vertrekt hij van zelf (en niet zoals Steven, die bij wet moest vertrekken).

  PAR gaat vrolijk door met de MAN uit te hollen.

 4. De blik van Martina op de foto, duidelijk op zoek naar een andere gesprekspartner dan de door hem verachte Stella van Rijn, is priceless.

 5. De minder intelligente Jan op dit forum, Jan Haarlem, heeft gelijk, Stella van Rijn ziet er niet uit.

  Klopt het dan toch dat geld niet gelukkig maakt?

  In Forti wordt slaafse Stella door niemand serieus genomen en achter haar rug uitgelachen als de byside van geile Gerrit.

  En bij haar thuis, op de bank naast manlief Edward Heerenveen (verantwoordelijk voor het Insel Air debakel) is het ook geen Love story.

 6. Grappig dat uitgerekend Carlos Monk aangifte heeft gedaan in een zaak waarbij het ging om verhoging van de premie autoverzekering.

  Terwijl het notabene alcomobilisten als Monk zijn die de oorzaak zijn van deze verhoging:
  http://www.dolfijnfm.com/monk-dronken-achter-stuur/

  Well done Monk! Wat een voorbeeld ben jij voor ons volk:
  – stomdronken auto rijden
  – auto niet gekeurd
  – belasting niet betaald
  – auto niet verzekerd
  . geen rijbewijs

  En we herinneren ons ook nog (Wikipedia):
  ‘Net voor zijn vertrek naar het ministerie van Onderwijs benoemde Monk zijn rechterhand en byside Ardieth Martha-Merien tot Hoofd van Dienst van het Vergunningenloket (Bentana di Information). Dit betekende voor haar een sprong van zeven loonschalen.’

 7. Foto: dit is zo typisch Curacao, een integer vakkundig man (Martina) moet gaan en Schottes sloerie Stella (van Rijn) zit inmiddels al bijna 9 jaar 17,000 per maand te vangen.

  Met volledige instemming van Kennedy Ruggenaath overigens.

 8. Carlos Monk bah!!!. Het begint er steeds meer op te lijken dat al die toestanden van de laatste tijd veroorzaakt worden door de criminele groep MFK/KDNT.

Geef een reactie

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertentie -

Lees ook

- Advertentie -

Zoeken

- Advertentie -

PBC | 2.000 deelnemers uit 34 landen bij KLM Curaçao Marathon

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – De organisatie van de KLM Curaçao Marathon verwacht op zaterdag 27 en zondag 28 november 2.000 deelnemers vanuit 34 landen. Zestig procent van hen...

PBC | De top 8 mooiste stranden van Curaçao

Persbureau Curacao Curaçao is een heerlijk vakantie-eiland in de Caribische Zee. Het staat bekend om zijn prachtige baaien, dito zandstranden en kraakheldere zee. Ga je op vakantie naar...

NOS | Drukte op Schiphol, meer herfstvakanties geboekt dan voor corona

Waar het coronavirus tot voor kort een dikke streep zette door vakantieplannen, wordt er deze herfstvakantie weer volop gereisd. Reisorganisaties spreken van een 'inhaaleffect': "Het vertrouwen van...

Parool | Duits tijdschrift veegt vloer aan met Nederlands drugsbeleid

Bob van Huet Nederland is door een buitensporig drugsbeleid tot een maffiaparadijs verworden, vindt Der Spiegel. Het Duitse weekblad wijdt een opmerkelijke coverstory aan het buurland. Nadat eerder de...

PBC | Daling zet door, dodental loopt op

Persbureau Curacao WILLEMSTAD – Twee personen die besmet waren met het coronavirus zijn afgelopen dag in een verzorgingstehuis overleden. Het aantal coronadoden komt daarmee op 171 te staan. Het...

ParadiseFM | CURACAO Magazine al sinds vorig jaar mei gestopt

Het tijdschrift CURACAO dat in Nederland werd uitgegeven is niet door de huidige gevolmachtigde minister Carlsson Manuel stopgezet, maar door diens voorganger Anthony Begina. Zo schrijft oud-journalist...
- Advertentie -